0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi L'Eau pour Homme Intense Vetiver

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

798 грн
Armand Basi L'eau Pour Homme Intense Vetiver Туалетна вода (тестер)
125ml
886 грн

Armand Basi L'Eau pour Homme Intense Vetiver – ідеальний чоловічий фужер !

 

Парфумерія іспанського бренду Armand Basi – це завжди стильно та якісно. Прекрасним прикладом європейського підходу з традиційною іспанською харизмою став парфум L' Eau pour Homme Intense Vetiver , який захоплює своїм ефектним звучанням, тонізуючим та надихаючим – відмінний вибір як для офісу, так і для подорожей, для побачень та звичайних днів, які хочеться наповнити подіями та емоціями.

Адже мешканці мегаполісу немовби замкнуті у своєму світі зі скла та бетону – ось чому їм так хочеться справжнього ковтка свіжості, дотику до справжньої сутності природи. Хочеться насолодитися її соковитою зеленню, теплом дерева та прянощів, магічним тяжінням землі, зухвалими іскорками цитрусів – відмінне поєднання для тих, кому потрібен цілющий, тонізуючий імпульс для весняних, літніх чи осінніх днів.

Трохи історії

 

Арманд Басі – бренд, шанований у Європі. Він завоював визнання у світі моди ще в 40-х роках минулого століття, випускаючи модний, елегантний і водночас актуальний одяг для мешканців великих міст. Накопичивши за 50 років статус і досвід, до кінця 20 століття бренд випустив і свій перший парфум, але головним його шедевром став, безперечно, знаменитий In Red, що став на початку нульових років символом стилю, свіжості, витонченої жіночності, доречної навіть в офісі.

Чоловіча парфумерія у виконанні бренду Арманд Басі також традиційно високо котирується. Один з бестселерів бренду, парфум L'Eau pour Homme (2010) надихнув створення ефектної серії, продовженням якої став і фланкер, присвячений багатогранному аромату ветивера. Автором композиції Armand Basi L'Eau pour Homme Intense Vetiver став парфумер Крістоф Рейно (Christophe Raynaud). На відміну від першої версії, варіація 2020 стала більш багатогранною, в ній з'явилися іскорки цитрусів, елегантність квітів і провідний мотив трави ветівери з її переливами деревного, димного, солодкого аромату.

Вся чоловіча колекція будинку Арманда Басі представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Armand Basi L'Eau pour Homme Intense Vetiver ви можете буквально за пару хвилин, будучи впевненими у справжності парфумів.

 

Тільки для справжніх чоловіків

Твір стартує яскравим міксом цитрусів та прянощів: запашний кардамон чудово поєднується з червоним мандарином та крижаним лимоном.

Цю експресію змінює шляхетна бальзамічно-деревна тема кипарису, прикрашена елегантним квітковим дуетом герані та лаванда, а також запашним пряним тандемом розмарину та прохолодної м'яти.

Завершується враження шикарною дерев'яною базою ветівера, якому тут відведено сольну партію. Він захоплює своїми глибокими відтінками гіркого шоколаду, диму і землі, потім змінюючись гармонійним акцентом смолистого вірджинського кедра з ефектним фінальним штрихом чуттєвих почуттів.

Повернутися з міської метушні в первозданність природи у всій її досконалості вам дозволить цей чудовий, стильний та мужній аромат. Варто купити Armand Basi L'Eau pour Homme Intense Vetiver в інтернет-магазині La Grande – і ви немовби переноситеся в інший світ!