0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent L'Homme le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent L'Homme le Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
3 218 грн
3 742 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent L'Homme le Parfum Парфумована вода
Немає у наявності

Yves Saint Laurent L'Homme le Parfum – магнетизм та природна елегантність.

 



Культова колекція модного будинку YSL «L'Homme» отримала ефектне продовження: деревний фужерний парфум Yves Saint Laurent L' Homme le Parfum сподобається всім поціновувачам цієї лінії бестселерів, адже він звучить ще яскравіше, глибше і цікавіше за своїх попередників – хоча щоразу здається, що це вже неможливо. Вражає, наскільки гарно обіграні тут деревні та ароматичні, озонові та амброві, свіжі та теплі пряні акорди.

Не дивно, що це нове видання вже встигло знайти своїх шанувальників, які захопилися чарівним шлейфом, елегантним звучанням і прикладом справжньої чоловічої чарівності, яку таїть у собі цей стильний флакон. Парфумована вода стане чудовим вибором для ділового образу, неформальної зустрічі з діловими партнерами і навіть для побачення: справжня досконалість є доречною завжди і скрізь!



Історія аромату

 

Творець бренду Ів Сен Лоран завжди цікавився модою в широкому аспекті: він був не лише творцем модних колекцій світового рівня, а й натхненником – креативним директором – парфумерного спрямування б'юті-імперії, яку він створив у 1961 році спільно з П'єром Берже. Ольфакторний світ бренд відкрив для себе завдяки співпраці з парфумером Жаном Аміком у 1964 році, і з того часу в портфоліо YSL з'явилося близько 230 творів, багато з яких стали визнаними шедеврами: Opium, Kouros, Elle, Le Vestiaire des Parfums, Manifesto, Paris Paris, Parisienne, Rive Gauche та Y – усі ці назви знають у світі і захоплені поціновувачі, і професійні парфумери, для яких творчість бренду YSL є орієнтиром.

І, звичайно ж, до розряду бестселерів відносяться парфуми колекції L' Homme, початок якої було покладено в 2006 однойменним виданням, а в 2020 вийшов вже 21-й твір цієї лінії - чудовий і вражаючий Ле Парфюм.

Купити Yves Saint Laurent L' Homme le Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який давно став символом французької парфумерії.

 

Нова вершина елегантності


Відповідно до назви, композиція звучить більш глибоко та насичено, ніж початкова версія.

Зухвалий, соковитий лимон, яскравий і кришталевий озоновий нюанс і пряний свіжий кардамон склали вступний акорд, що запам'ятовується, який став гідною візитівкою для цього твору.

«Серце» композиції звучить аристократичним акцентом ментолово-квіткової герані, соковитою бархатистою зеленню фіалкового листя та прохолодною, бальзамічною пряністю базиліка.

У фіналі вас підкорить мужня база, де смолистий деревний бурштин, гарно доповнений деревною основою з есенції кедра та багатопланового аромату ветиверу з його димно-солодкуватими переливами.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони впізнавані на полиці будь-якого парф-бутика завдяки своєму незвичайному та стильному дизайну у вигляді кришки-болта та елегантному циліндричному корпусу.