0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Al Khayam Zafron Asrar Al Hub

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Al Khayam Zafron Asrar Al Hub Парфумована вода
Немає у наявності

Al Khayam Zafron Asrar Al Hub – Секрети кохання…

 

Чи знаєте ви, що в любові є зовсім особливі таємниці, які допомагають зробити це почуття глибшим, красивішим і щирішим? На Сході це відомо вже багато століть, і арабська парфумерна хата Al Khayam Zafron ділиться зі своїми шанувальниками одним із головних секретів, подаючи вам дорогоцінний флакон Asrar Al Hub ! Це аромат, що зачаровує своєю привабливою силою, підкорює вишуканістю східних нот, дарує насолоду деревно-солодкими переливами ветивера, огортає чуттєвим мускусним серпанком... Так пахне ніч любові, так пробуджує почуття побачення, повне передчувань, а спогадів, а ш вами, викликаючи посмішку блаженства.

Трохи історії

 

Вперше цей бренд з Об'єднаних Арабських Еміратів заявив про себе у 2017 році, представивши феєричну колекцію у традиційно орієнтальному стилі, яка мала величезний успіх у багатьох країнах Західної Європи: прихильно цю продукцію прийняли у Франції та Німеччині, Британії та Швейцарії. Якісна, стійка, розкішна парфумерія, створена за старовинними канонами із ретельно відібраної цінної сировини, внесла яскравий колорит до європейської парфумерної моди. Окрім парфумів, бренд випускає також бахури – спеціально складені суміші з дерева та ароматичних масел та смол для зашкірення будинку та створення неповторної орієнтальної атмосфери.

У 2020 році у цієї марки пройшло відразу кілька прем'єр, одна з яких – парфумована вода «Секрети кохання», присвячена класичному чуттєвому поєднанню мускусу та ветиверу – незвичайної трави, що росте на Сході та пахне деревною солодкістю.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – оформлена в орієнтальній традиції кришка, важке масивне скло флакона роблять зовнішній вигляд парфуму досить презентабельним – він буде чудовим подарунком поціновувачам Сходу!

Купити Al Khayam Zafron Asrar Al Hub в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що випускає нішеву продукцію – парфуми, адресовані лише обраним!

 

Таємниці східної чуттєвості

Композиція адресована як жінкам, так і чоловікам – цей аромат, що зачаровує своєю магнетичною силою, прикрасить ваше побачення краще за будь-які інші афродизіаки!

Першими вас огорнуть своїм неповторним шармом східні ноти – насичені, багатогранні, що зливаються у повній гармонії!

У «серці» твори панують переливи ветівера – рослини, що поєднав у собі запахи дерева, запашного диму та гіркого чорного шоколаду – як спокусливо та незвично!

Завершує враження акорд мускусу – речовини, що має тваринний магнетизм і забезпечує сексуальну привабливість власнику парфуму.

Якщо ви цінуєте арабський колорит і віддаєте перевагу східним пахостям, вам, безумовно, варто купити Al Khayam Zafron Asrar Al Hub в інтернет-магазині La Grande!