0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Al Khayam Zafron Asrar Al Banat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Al Khayam Zafron Asrar Al Banat Парфумована вода
Немає у наявності

Al Khayam Zafron Asrar Al Banat - найголовніший секрет дівчат!

 

Приголомшлива чуттєвість Сходу розкривається перед нами у всьому своєму пишноті - арабський бренд Al Khayam Zafron створив для жінок і чоловіків, які цінують орієнтальний колорит, справжню скриньку зі скарбами - і назвав його Asrar Al Banat !

Такий парфум стане чудовим супутником найпристрасніших і найвишуканіших побачень – теплий, сповнений м'якого шарму і вкрадливої сексуальності, він обволікає маревом запашного меду, солодких фруктів і мускусу, що магнетично приваблює, притягуючи до себе з нездоланною силою.

Ефектний флакон зробить цей парфум найбажанішим подарунком, а запах стане супутником вашого кохання та солодким нагадуванням про неї!

Історія аромату

 

Новинка, створена в 2020 році, отримала інтригуючу назву «Секрети дівчат», але насправді адресована не лише прекрасній статі, а й чоловікам, які мають намір провести вечір чи ніч насолод. Якщо вам імпонує атмосфера східної млості, солодкої спокуси та тонких спокус, ця композиція стане чудовим вибором!

Ви переконаєтеся, що парфумерію цього ще зовсім молодого, але по-справжньому розкішного бренду з Об'єднаних Арабських Еміратів високо оцінили в європейських країнах. У Британії та Німеччині, Франції та Швейцарії він увійшов у моду завдяки своїй якості та ексклюзивним інгредієнтам, що застосовуються у старовинних формулах традиційно орієнтальних ароматів.

Вперше презентувавши свою колекцію 2017 року, сьогодні бренд може похвалитися потфоліо, в якому вже понад сімдесят творів!

Яскрава східна стилістика дизайну флаконів також додає привабливості продукції арабського сходу в країнах західної Європи, де цінується така екзотика.

Придбати Al Khayam Zafron Asrar Al Banat ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас всі новинки цього перспективного нішевого бренду.

 

Розкриваючи таємниці Сходу.

Композиція відкривається солодкими переливами медового аромату, де запах меду наче відіграє відтінки дині та папайї – найбільш близьких за звучанням фруктів, які славляться як медові. Завдяки таким нюансам цей акорд не сприймається нудотним – навпаки, він дарує ніжну вологість, м'якість – і тому надзвичайно комфортний абсолютно для всіх.

Центральна тема цієї парфумованої води – фруктова. Багаті розсипи тропічних плодів немов спокушають вас на східному базарі – так складно зробити вибір, адже спокуси на кожному кроці… У цих фруктових нотках найвиразніше чуються екзотичні тони личі, і весь сердечний акорд – немов чудовий небесний нектар!

У фіналі ви зможете перейнятися привабливою силою білого мускусу – ніжної спокуси, чия витончена сексуальність просто незрівнянна, і при цьому цілком безневинна!

Якщо ви хочете провести побачення чи романтичну зустріч просто незабутньо – ця парфума буде ідеальним вибором, а ідея купити Al Khayam Zafron Asrar Al Banat в інтернет-магазині La Grande – воістину геніальною!