0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Al Khayam Bab Al Jana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Al Khayam Bab Al Jana Парфумована вода
Немає у наявності

Al Khayam Bab Al Jana – Двері до раю…

 

Якщо й уявити собі ідеальний аромат Сходу, він – перед вами. Арабський парфумерний будинок Al Khayam представляє чарівний твір, назва якого звучить неймовірно поетично: Bab Al Jana , або - "Ворота в Рай".

Це – орієнтальна композиція, яка звучить м'яко, чарівно, надзвичайно чуттєво – і водночас шляхетно. Поєднання бергамоту, мускусу та сандалу тут просто зовсім!

Такий запах сподобається не тільки шанувальникам орієнтальних пахощів з арабських країн, а й європейцям, які віддають перевагу тонким східним ароматам. Багатий, багатогранний характер цього твору підійде і чоловікам, і жінкам – усім, хто хоче наголосити на своїй чуттєвості, любові до розкоші та вишуканому смаку.

Це ідеальний вибір для побачень, свят, та й просто – для насолоди життям, яке вміє дарувати такі дорогоцінні моменти істинним поціновувачам краси.

Трохи історії

 

Цей бренд молодий, але вже дуже популярний: хоча перша колекція була презентована в 2017 році і спочатку випускалася лише в Об'єднаних Арабських Еміратах для внутрішнього ринку, але зараз цей парфумерний бренд постачає нішеві твори для обраних шанувальників також до Західної Європи – Німеччини, Швейцарії, Великобританії. , Італію та Францію.

Портфоліо нової марки вже налічує понад сімдесят видань, які відрізняються різноманітністю композицій та багатством дизайну. Новинка 2020 року - Bab Al Jana - стійке, шлейфове чарівництво, що дарує воістину райську насолоду!

На популярності продукції далася взнаки і висока якість парфумів, що виготовляються з дорогоцінної сировини, що ретельно відбирається, із застосуванням старовинних традиційних технологій. Крім парфумерії, бренд випускає також дерев'яні бахури – спеціальні суміші для ароматних воскурень у приміщеннях, які такі популярні на сході – а тепер уже й у Європі.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – красиві та різноманітні форми фіалів захоплять будь-якого колекціонера східних парфумів!

Купити Al Khayam Bab Al Jana в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього багатообіцяючого бренду.

 

Коли відкривається райська брама...

Композиція твору побудована на трьох багатогранних акордах, що зливаються в ідеальній гармонії.

Першим ви почуєте ноту бергамота – цитрусу з терпким, деревно-зеленим благородним ароматом, який так цінується як освіжаючий, тонізуючий і водночас дуже респектабельний інгредієнт. Бергамот завжди надає паху парфумерії дороге звучання та аристократизм.

Центральною темою парфумованої води став привабливий, надзвичайно сексуальний акцент мускусу – натурального афродизіаку, що створює ефект потягу і тому настільки популярного у чуттєвій парфумерії Сходу.

Завершить враження колоритний орієнтальний акцент сандалового дерева із дивовижним вершковим відтінком - так пахнуть дорогоцінні східні скриньки та майстерно вирізані із сандала фігурки, що прикрашають будинки.

Вам, безумовно, варто купити Al Khayam Bab Al Jana в інтернет-магазині La Grande, якщо ви небайдужі до справді гарної східної парфумерії.