0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Agatha Paris Dream Agatha Paris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Agatha Paris Dream Туалетна вода
Немає у наявності

Agatha Paris Dream – Чудова мрія…

 

Модний дім Agatha Paris краще за багатьох розуміється на тому, як зробити дівчину прекрасною: для цього в його арсеналі є не тільки чарівні ювелірні прикраси, а й чудова парфумерія, подібна до мрії! « Dream » - саме так називається новинка 2020 року, яка окрилює вашу фантазію, пробуджує уяву і робить образ неймовірно романтичним та привабливим. І якщо компліменти – ваша слабкість, обійтися без цього флакона неможливо ніяк!

Композиція проста – і водночас чарівна: ароматні ягоди та білі квіти немов переносять вас у літній сад, де побачення та прогулянки будуть особливо гарні!

Історія аромату

 

Ювелірний бренд Агата дозволяє жінкам стати ще прекраснішими вже багато років – він існує з 1974 року. У той час він дебютував як модний будинок прикрас, які стали своєрідним «містком» між світом дуже дорогих ювелірних виробів – і звичайної дешевої біжутерії. Прикраси «Агата» були доступні за ціною і виготовлялися зі срібла, кришталю, перлів. Вони були справді чудові – і водночас доступні практично всім жінкам.

Світ парфумерії будинок «Агата» завоював у 2014 році, представивши для початку романтичну та чуттєву колекцію «Париж», що складається з ефектного тріо, присвяченого Любові, Вранці та Вечорі в цьому чудовому місті Любові та Моди.

У 2017-18 роках була представлена колекція «Балада», яка оспівує найпоетичніші місця Парижа: Версаль, Єлисейські поля та Тюїльрі.

І нарешті, рік 2020 року подарував нам прем'єру нової трійки творів ольфакторного мистецтва: ними стали «Життя», «Радість» і, звичайно ж, прекрасна «Мрія».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічний і бездоганний, що відкриває настрій парфумів завдяки їхньому відтінку.

Купити Agatha Paris Dream в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого Мішелем Кінью, щоб дарувати жінкам радість!

 

A have a Dream!

Композиція відкривається багатим ароматом чорної смородини, в якій чуються солодкість і кислинка, терпкість і зелень, свіжість і спокуса. Чорна смородина недарма вважається однією з найзапашніших літніх ягід, адже в ній пахне все – і самі плоди, і ароматне листя, і навіть гілочки. Варто потерти пальцями листочок – і ваші руки пахнуть так, ніби аромат увібрався в шкіру. Усі ці багатогранні відтінки парфумерам вдалося передати у стартовому акорді композиції, наповнюючи простір навколо чудовою аурою літа.

Серцева тема втілена жасмином – хвилюючим та ніжним, трепетним та чуттєвим. Його недарма називають квіткою закоханих – адже особливо сильно вона пахне вечорами, немов благословляючи ваші побачення.

Завершує твір нота малини, що символізує спокусу – принадна, соковита, ароматна та ніжна.

Неможливо встояти перед чарівністю дівчини, яка пахне, наче Мрія – ось яку ідею геніально втілили творці у цьому чудовому парфумі!

І якщо ви шукаєте романтичний подарунок тій, чию красу і жіночність вам особливо хочеться наголосити – ідея купити Agatha Paris Dream в інтернет-магазині La Grande здасться вам чудовою!