0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee Парфумована вода
3 654 грн
Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee Парфумована вода (тестер)
4 974 грн

Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee – на крилах ночі

 



Кінець літа 2020 року приніс нам дивовижну новинку, яка ідеально передає ауру нічної пори: таємничу та ніжну, чуттєву та глибоку. Східно-квітковий парфум Chanel Coco Mademoiselle L' Eau Privee створений для вашого особистого задоволення: окропити їм шкіру та волосся після ванни, надушити білизну або пеньюар перед відходом до сну – все це невід'ємна частина вечірнього ритуалу, який дарує насолоду і робить ваші ночі чудовими незалежно від того, які у вас плани.

Ця флорієнтальна композиція – сама ніжність та жіночність, що переливається відтінками троянд та білих кольорів, мускусу та цитрусів.

Від такого аромату не заболить голова, він не заважає солодко спати - зате пробудить фантазію і зробить ваші сни неймовірними, а вашому партнеру подарує задоволення, яке ні з чим не порівняти.



Історія аромату

 

Творець нової версії культової Coco Mademoiselle Ольв'є Польж (Olivier Polge), ніби приглушив яскравість першого твору, зробивши його інтимним, м'яким, чарівним не своєю гучністю, а легкістю та природним шармом.

Недарма обличчям L' Eau Privee стала чудова Кіра Найтлі – одна з найкрасивіших і найчарівніших актрис сучасності.

Новинку помістили у флакон з матового скла – тепер аромат ніби вкритий ніжним серпанком, що чудово передає суть самого твору.

Презентація композиції пройшла 15 серпня 2020 року, і ця дата обрана не випадково: «нічна» версія Мадмуазель звучить як ідеальний аромат для осені, тому напередодні цього чудового сезону дім Шанель подарував нам шанс дізнатися ближче це диво і неодмінно включити його в свою особисту колекцію.

Якщо ви хочете зробити подарунок із натяком, кращого варіанту просто не знайти! Купити Chanel Coco Mademoiselle L' Eau Privee в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який його засновниця, Габріель Шанель, зуміла зробити взірцем жіночності та бездоганного смаку для всього світу.

 

Одягтися в аромат…


Композиція відкривається свіжим диханням мандарину – у цій прелюдії нічого зайвого, але є все необхідне: чарівність та позитив.

Продовжує звучання «серцевий» акорд, де чудова троянда доповнена хвилюючим жасмином – який трепетний любовний дует, яка романтична тема розкрита цим союзом інь та янь!

Завершує враження чудовий білий мускус, де безодня спокуси і ні граму вульгарності чи агресивності: тільки витончені чари, немов казковий флер напівпрозорої тканини, в яку ви одягаєте перед сном своє прекрасне тіло.

Якщо цінуєте кожну мить свого життя і волієте проживати його красиво не тільки коли «виходьте у світ», але й у хвилини, що дозволяють залишатися наодинці з собою, вам неодмінно варто купити Chanel Coco Mademoiselle L' Eau Privee в інтернет-магазині La Grande – та закохатися в нього…