0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Beau de Jour 2020

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Beau de Jour 2020 Парфумована вода
3 977 грн
Tom Ford Beau de Jour 2020 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Beau de Jour 2020 – парфум для щасливої людини

Новий твір культового американського дизайнера Тома Форда є поверненням до його раніше вийшла парфума «Прекрасний день», виданого в рамках знаменитої колекції Private Blend. Варіація Tom Ford Beau de Jour 2020 створює враження свіжості та елегантності, він дійсно знаменує собою чудовий день, як би ви не мали наміру його провести – в офісі або на відпочинку.

Цей фужерний твір захоплює своїми ароматичними, пряними, деревними, бальзамічними, чулевими та зеленими переливами, підкорюючи багатою палітрою та зачаровуючи гармонією звучання.

Перед вами розстилаються безкраї лавандові поля, радуючи аристократичною, прохолодною, заспокійливою пахощами. Ваше сьогодення стабільне і респектабельне, ваше майбутнє багатообіцяюче посмикнуте синьо-бузковим серпанком… Вам можна лише позаздрити – що неодмінно зроблять все, кому пощастить виявитися радісним і насолодитися вашим вибором та відмінним смаком.

Історія аромату

 

Том Форд уславився спочатку як кінорежисер, а з 2005 року виявив інтерес і до індустрії краси. Він розпочав співпрацю з б'юті-концерном Est?e Lauder у косметичній сфері, а з Marcolin Group організував випуск дизайнерських оправ для окулярів. У 2007 році до області його інтересів були включені лінії модного одягу для чоловіків, а потім і жінок.

Але головною його любов'ю та славою можна сміливо назвати парфумерію. Перша його колекція Signature Collection, що стартувала в 2006 році з шедевральної «Чорної Орхідеї» (Black Orchid), назавжди внесла його ім'я в історію ольфакторного світу.

Через рік вийшла більш дорога та елітарна колекція Private Blend, представлена спочатку одинадцятьма творами, а потім поступово збільшилася до чотирьох десятків. У 2019 році її поповнив «Прекрасний день», а в 2020 році з'явилася його ж версія у більш демократичній за вартістю лінійці Signature, завдяки чому цей бестселер став доступним багатьом шанувальникам у всьому світі.

Композиція збережена ідентичною, проте дизайн флаконів нового видання вже інший: якщо раніше чудовий лавандовий аромат був захований за чорним склом, то тепер він поміщений у «рифлений» світлий фіал, що відрізняється не розкішшю, а аристократичною елегантністю.

Купити Tom Ford Beau de Jour 2020 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція легендарного бренду зі США.

 

Лавандова симфонія

Композиція відкривається найяскравішим акордом лаванди та її екстракту. Таке поєднання робить прелюдії насиченою, концентрованою та дуже стійкою. Це надзвичайно харизматичний і водночас шляхетний вступ, який позиціонує власника парфуму як аристократа з великим смаком.

Враження підтримує і серцевий акорд – складний, багатогранний, але дуже злагоджений та красивий. Тут химерно переплелися ноти мужнього дубового моху, пряного розмарину та базиліку, свіжої прохолодної м'яти, доповнені співзвучним витонченим акцентом герані.

У фіналі вас зачарує шарм чуттєвих почуттів у поєднанні з теплою магією амбри.

Якщо вам важливо справити враження людини респектабельної та тримаючої руку на пульсі чоловічої моди, вам, безумовно, варто купити Tom Ford Beau de Jour 2020 в інтернет-магазині La Grande.