0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Memo Ocean Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Memo Ocean Leather Парфумована вода
5 818 грн
Memo Ocean Leather Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Memo Ocean Leather – спогади про океанські глибини

 

Величезна тварина, що піднімається з таємничих глибин, несе в пам'яті свого тіла безліч вражень: про кораблі, що пропливали повз, про далекі і дивовижні береги, про затонулих скарби на дні, про вікове минуле, яке зберігається в підсвідомості… Весь цей калейдоскоп спогадів химерно переливається перед вами, зачіпаючи найчутливіші струни сприйняття – ось яка магія аромату Memo Ocean Leather !

Парфумована вода, що відноситься до розряду шкіряних, насичена ароматичними, дерев'яними, трав'янистими і пряними акордами, захоплюючи своєю потужністю, красою та нетутешньою енергетикою. Перед вами щось величезне, що ваше сприйняття неспроможна подужати – лише вихоплює спочатку окремі чудові фрагменти. Щоб оцінити все загалом, варто усунутись, дати собі час на роздуми, а потім насолоджуватися безмежно, відчуваючи себе володарем безцінного скарбу…

Історія аромату

 

Новий парфумерний будинок був заснований Кларою та Джоном Моллою – сімейним тандемом, який сповідує космополітизм у поглядах та підходах до композицій – для них вся планета загалом близька і зрозуміла, наче власний будинок, що знаходить відображення і в їхній продукції. Назва асоціюється з англійським словом «memory» - «Спогади», і всі випущені брендом парфуми дійсно, так чи інакше, присвячені унікальним спогадам про неординарні події, місця та фантазії.

І хоча марка почала своє існування відносно нещодавно – у 2007 році, її твори не лише винятково успішні, а й відрізняються заслужено високою вартістю – краса композицій та дизайну флаконів доводять, що в даному випадку кожен цент витрачено недаремно.

Початок Cuirs Nomades Collection, що оспівує всі відтінки шкіряних ароматів, було покладено в 2009 році, а новинка, представлена парфумером Алієнор Массене (Alienor Massenet), з'явилася в 2020 році. Це дев'яте видання в лінії парфумерії, яка стала найпопулярнішою у цього бренду.

Колекції «Мемо» доступні і в Україні: купити Memo Ocean Leather в Україні можна в інтернет-магазині La Grande, де можна знайти й інші шедеври цього незвичайного бренду.

 

Більше, ніж аромат.

Початок захоплює своєю яскравою свіжістю: соковита нота мандарину органічно поєднується зі свіжо-пряним мотивом базиліка та облагороджена оксамитовим нюансом фіалки.

«Серцевий» акорд пахне чудовим трав'яним акцентом шавлії, захоплює смолисто-лимонною нотою елемі та дарує спокійну впевненість у собі, яку привносить аромат білого кедра.

Завершує враження багатогранний мотив ветивера, що переливається відтінками дерева, диму та гіркого шоколаду, що гармонійно переходить у шикарний акцент м'якої дорогої шкіри. Останній витончений штрих ставить пряний нюанс мускатного горіха.

Вам, безумовно, варто купити Memo Ocean Leather в інтернет-магазині La Grande, якщо ви небайдужі до шкіряних ароматів і віддаєте перевагу неординарному їх прочитанню. Такий парфум - рідкість, він напевно буде лише у вас і стане вашим унікальним аксесуаром, що виділяє з натовпу і підкреслює ваш смак.