0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Bloom Profumo Di Fiori

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Bloom Profumo Di Fiori Парфумована вода
2 562 грн
3 014 грн
Акція
-15%
Gucci Bloom Profumo Di Fiori Парфумована вода (тестер)
100ml
3 123 грн
3 631 грн
Акція
-14%

Gucci Bloom Profumo Di Fiori – всі відтінки жіночності

 



Одна з найцікавіших сучасних колекцій дому Гуччі - Bloom, в 2020 році поповнилася чудовою новинкою Gucci Bloom Profumo Di Fiori. Цей східно-квітковий аромат дивує екзотикою солодкого звучання іланг-ілангу, ніжністю п'янких білих квітів, що огортають його, магією тропічного цвітіння червоних ліан - незвичайним акцентом індійського квісквалісу, а також м'якими деревними тонами.

Як бачите, у аромату так багато відтінків і сенсів, що не дивно, чому рекламну кампанію представили одразу чотири жінки з різним типом зовнішності.

Своїй володарці ця парфумована вода також дозволяє бути абсолютно різною: то яскравою, то ніжною, то хвилюючою, то витончено-жіночою. Настільки багатоликий парфум порадує вас не тільки своїм барвистим звучанням, а й чудовою стійкістю, і дивовижним шлейфом. Отже, вдосталь компліментів цього літа та восени вам забезпечено!



Історія аромату

 

Колекція Gucci Bloom була придумана та втілена талановитим парфумером Альберто Міріясом. Центральною ідеєю всієї лінійки було використання незвичайного та вражаючого аромату квісквалісу – тропічної ліани Combretum indicum, квітучою яскравими, великими червоними квітками.

Новинку Profumo Di Fiori було представлено 31 липня 2020 року в рекламній кампанії під хештегом #InBloom, режисером якої стала Флорія Сігізмонді. Щоб продемонструвати всі лики жіночності, актриси Джоді Тернер-Сміт та Анжеліка Х'юстон, співачка Флоренс Уелч та дизайнер Сьюзі Кейв постали у яскравих образах, прогулюючись у занедбаному саду Ла Скарцуола та загадуючи бажання. Саундтреком до ролика стала мелодія «Fade Into You» Mazzy Star – вона виявилася чудовим тлом до сцени дощу з квіткових пелюсток та подорожей у паралельні світи, де справджуються мрії.

Креативний директор бренду Алессандро Мікеле особисто розробляв промо-концепцію, а також дав ідею оформлення флаконів, що набули яскравого медово-жовтого відтінку - це ідеально передає сонячний, радісний настрій усієї композиції. Натхненням для нього став образ Катрін Деньов у фантазійному мюзиклі «Осляча шкура» за казкою Шарля Перро.

 

Справжня жінка багатолика!


Парфумована вода відкривається дивовижним дуетом медово-солодкого індійського жасмину самбак та незвичайних червоних квіток індійської ліани з Рангуна – знаменитого квісквалісу.

Центральну тему втілив аромат солодких жовтих квітів – екзотичного іланг-ілангу, що є потужним афродизіаком, збуджуючим ніжні почуття та жагу. Його гармонійно доповнює вершкова жіночна нота натуральної туберози та запашний екстракт жасминових бутонів.

У фіналі звучать чудові сонячні ноти, заливаючи все навколо своїм теплим шармом і зігріваючий собою деревний акорд із домінуючим вершковимо сандалом. Ірис привносить на завершення композиції жіночну пудровість, бензоїн – смолисту насолоду, а мускус – принадну чуттєвість.

Придбати Gucci Bloom Profumo Di Fiori в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлені й інші твори цієї приголомшливої колекції.