0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci A Chant for the Nymph

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci A Chant for the Nymph Парфумована вода
Немає у наявності
Gucci A Chant for the Nymph Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci A Chant for the Nymph – спів. для німфи !

 

У цьому чарівному рожевому флаконі знаходиться справжнє диво - чудовий східно-квітковий аромат Gucci A Chant for the Nymph ! Це справжній афродизіак для казкової істоти – витончений, привабливий, ніжний і неймовірно жіночний! Недарма він увійшов у чудову колекцію «Сад Алхіміка», де зібрано найдивовижніші твори будинку Гуччі.

Акорди білих і жовтих квітів та ванільної солодощі зачаровують своєю досконалістю та привабливістю. Чудовий шлейф цього романтичного парфуму підкорить ваших шанувальників, а відмінна стійкість порадує саму володарку новинки, адже можна бути впевненою в бездоганності створеного вами образу!

Історія аромату

 

Феєрична колекція The Alchemist's Garden у 2020 році поповнилася чудовою новинкою роботи прекрасного майстра Альберто Морільяса (Alberto Morillas), який втілив у образах ольфакторих ідею креативного директора бренду Гуччі – Алессандро Мікеле.

Парфум присвячений шекспірівському сюжету – він натхненний чудовим твором «Сон літньої ночі». Мрії, мрії, приємні видіння - все це пролітає у вашій уяві, коли ви вдихаєте цей чудовий аромат! Він малює фантастичний образ прекрасної німфи, який втілюють екзотичні аромати франжіпані та іланг-ілангу.

Такий досконалий твір недаремно включено в лінію «Сад Алхіміка», яка в 2020 році чекала на тріумф – вона поповнилася відразу трьома прекрасними парфумами: крім «Наспівів Німфи» вийшли також «Опівнічна прогулянка» (A Midnight Stroll) та «Сад Здравія» ).

Чудовий і дизайн флаконів – ніжно-рожеві фіали нагадують старовинні ємності для парфумів, до того ж вони химерно прикрашені квітковим візерунком та назвою, виписаною золотими літерами.

Всі новинки колекції вже доступні в Україні: купити Gucci A Chant for the Nymph ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де всі парфумерні прем'єри світу з'являються серед перших!

 

Букет для прекрасного створення

Композиція зачаровує з перших секунд: це набуває барвиста, екзотична нота франжіпані (плюмерії) – чудової тропічної квітки, аромат якої переливається солодкими фруктовими, цитрусовими та пряними відтінками.

У тому ж стилі створений і серцевий акорд твору: тут вас з ніг до голови огорне солодке пахощі екзотичної квітки тіаре і мангаючого афродизіаку іланг-ілангу, який недарма носить на островах Океанії назву «квітка квітів».

Завершує цю квіткову феєрію нота ванілі – сонячної, жіночної, нескінченно чарівної.

Якщо вам подобається орієнтально-квітковий настрій у дусі південно-східної Азії – вам, безперечно, варто купити Gucci A Chant for the Nymph в інтернет-магазині La Grande: це саме те, що ви шукали так довго. Володіння таким парфумом – той самий випадок, коли реальність виявляється навіть прекраснішою за мрії!