0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian I Never Make the Same Mistake Twice, Unless They're Crazy Hot

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
By Kilian I Never Make The Same Mistake Twice, Unless They're Crazy Hot Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Не повторюйте своїх помилок… Насолоджуйтесь ними!

 



Спадкоємець знаменитого дому коньяків Кілліан Хеннесі продовжує епатувати публіку черговим чудовим парфумом з назвою, що інтригує, на перший погляд змушує задуматися над його змістом, але насправді закликає просто насолоджуватися вмістом ефектного флакона. Гаряча та спокуслива новинка By Kilian I Never Make The Same Mistake Twice, Unless They're Crazy Hot являє собою шикарний флорієнтальний аромат із соковитими фруктово-ягідними, солодкими, пряними, деревними, рожевими та пачулевими акцентами.

Це чудовий вибір для весняного або осіннього сезону, що дивовижно звучить у прохолодному повітрі в будь-який час доби і з будь-якого приводу. Хороший він буде і влітку, тому що абсолютно співзвучний його щедрому, емоційному настрою. Такий парфум може стати вашим щоденним must have, але може стати улюбленцем для особливих приводів - вирішувати тільки вам!



Трохи історії

 

Творець бренду Кілліан Хеннесі – майстер провокативних парфумів, але ще більше розуміється він на перспективних іменах своїх творів. Його коник - витончена спокуса, магія сексуальності і все, що з ними пов'язано: саме цій тематиці присвячені всі його колекції.

Така й новинка сезону 2020, назва якої перекладається дуже вигадливо: «Я ніколи не повторюю одних і тих самих помилок двічі – хіба що вони божевільно гарячі!» Вона стала продовженням колекції My Kind of Love, початок якої було започатковано у 2018 році – це «молодіжна» і доступна за ціною лінійка елітарного нішевого бренду. Вона відрізняється незвичайними кулястими флаконами, встановленими на «постаменті» з назвою, в якій зашифровано ціле послання та одночасно сформульовано концепцію твору.

Купити By Kilian I Never Make The Same Mistake Twice, Unless They're Crazy Hot в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з'явився відносно недавно, в 2007 році, але вже міцно завоював собі місце на вершині парфумерного Олімпу завдяки оригінальності ідей та талановитому їх втіленню: з цією французькою маркою співпрацюють провідні парфумери світу, у тому числі і Каліс Бекер (Calice Becker), яка створила цей парфум.

 

Збожеволіти від насолоди – і повторити її знову!



Композиція вступає соковитим звабливим фруктовим акордом, у якому терпка, ароматна чорна смородина доповнена солодкою спокусою стиглих груш та сонячних мандаринів, і приправлена темпераментним рожевим перцем.

Серцевий акорд наповнений осінньою насолодою лілових слив, чий шарм ефектно доповнений орієнтальним колоритом пачулів та оксамитом чуттєвих троянд.

Завершує враження вершкова тема деревини сандалу, обсипана найніжнішими іскорками ванілі, що манить.

Парфумована вода створена в стилі «Унісекс» і відмінно доповнює і жіночі, і чоловічі образи.

Якщо вам хочеться насиченого, яскравого, чуттєвого і одночасно енергійного звучання - безумовно, варто купити By Kilian I Never Make The Same Mistake Twice, Unless They're Crazy Hot - він повністю виправдає ваші очікування!