0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Парфумована вода
1 831 грн
2 206 грн
Акція
-17%
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Парфумована вода (тестер)
1 614 грн
1 945 грн
Акція
-17%
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Набір (парфумована вода 50 мл + настільна гра Мікадо)
Немає у наявності

Flower by Kenzo Poppy Bouquet - чуттєвий жіночний букет!

 



Легендарна червона квітка у витягнутому прозорому флаконі легко впізнається кількома поколіннями поціновувачів парфумерії – цей шедевр неможливо сплутати з будь-яким іншим флаконом у будь-якому парф-бутику світу. Flower by Kenzo Poppy Bouquet - чудове продовження історії про червону квітку, яка дарує свій аромат тим, хто здатний сповна оцінити його красу.

Чарівний, багатий букет миттєво приверне увагу до його володарки та стане причиною для безлічі компліментів і захоплених поглядів!

Його час – холодний сезон з осені до весни, коли пристрасний та темпераментний аромат у червоних тонах стане вашим теплим та чуттєвим серцем.



Трохи історії

 

«Квітка від Кензо» – культовий аромат цього бренду, світовий шедевр, що з'явився на рубежі тисячоліть, у 2000 році, і став знаковим для цього японського парфумерного дому, заснованого японським стилістом Кензо Токадою у 1970 році. Перший його парфум з'явився в 1979 і був присвячений тематиці джунглів, але серед сучасних творів найвідомішим і найпопулярнішим по праву вважається ця полум'яно-червона квітка, укладена в прозорий фіал, що нагадує вазу, химерно вигнуту в гармонії з довгим стеблом.

Якщо флагманський парфум Flower by Kenzo мав орієнтально-квітковий характер, то новинка 2019 року – виражена квіткова, підкреслено жіночна. Вона стала 21 за рахунком фланкером, присвяченим сорокаріччю парфумерного напрямку модного будинку. Над твором працювали Дора Багріш та Альберто Морійяс (Dora Baghriche та Alberto Morillas) – талановитий професійний дует парфумерів. Їм вдалося нереальне: відтворити саму душу маку без його присутності в композиції – адже, як відомо, його запах передати натуральною нотою фактично неможливо.

Купити Flower by Kenzo Poppy Bouquet в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду Kenzo , створеного на стику культур Франції та Японії.

 

Сила жіночої чарівності!


Композиція відкривається чудовим ароматом соковитої груші сорту «Наші» (nashi pear), в якій кислинка гармонійно поєднується із солодощами.

Ця фруктова феєрія змінюється серцевим акордом гарденій та болгарських троянд. Важко уявити собібільш  чуттєвий і хвилюючий дует! П'янкий вершковий аромат солодких гарденій чудово поєднується з оксамитом розкішних троянд, утворюючи дивовижний тандем - пристрасний і яскравий. Саме так може пахнути букет маків – насичено, темпераментно та надзвичайно харизматично.

Завершує враження невимовний аромат мигдальних дерев – вишуканий, горіхово-деревний, з чарівною гіркуватістю та кремовими переливами.

В результаті поєднання всіх цих нот перед нашою уявою виникає фантазійний аромат оберемка маків у всій їх пишноті.

Якщо ви цінуєте творчість дому Кензо та небайдужі до його перевіреної часом класики, вам, безумовно, варто купити Flower by Kenzo Poppy Bouquet і насолодитися цією новинкою сповна!