0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Idole Lancome L'Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Idole L'Intense Парфумована вода
78 грн
Акція
Lancome Idole L'Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lancôme Idole L'Intense - парфуми для сучасної богині

 



Чарівний квітково-шипровий аромат Lancôme Idole L'Intense - справжній аромат для леді, яка відправляється на вечірнє побачення або світський прийом. Він, безперечно, гідний вашої краси, зачаровуючи своїми акордами дерева та мускусу та шикарних квітів. Цей стійкий і шлейфовий парфум – трохи терпкий, трохи медовий – запаморочливо пахне оксамитовими бордовими трояндами та чуттєвим жасмином, втілюючи собою жіночність у найкращому її сенсі.

Такий аромат незрівнянний на жінці будь-якого віку, він дарує справжній французький шарм і робить образ справді неповторним.



Історія аромату

 

Новинка культового французького бренду продовжує гучну прем'єру 2019 року «Ланком Ідоль», ставши другим твором у цій багатообіцяючій колекції. На відміну від весняно-літнього легкого флагмана, версія L'Intense звучить більш насичено, яскраво і призначена для осінньо-зимового сезону, до того ж має виразний «вечірній» характер. Таким чином, обидві варіації чудово доповнюють одна одну і можуть бути ефектним тандемом, якщо сам аромат встиг стати вашим парфумерним ідолом. До слова, назва чудово передає суть твору – він справді неймовірний і гідний поклоніння!

Над парфумом працював блискучий колектив майстрів: Шьямала Мезондьє (Shyamala Maisondieu), Адріана Медіна (Adriana Medina) та Надій Ле Гарлантежек (Nadege Le Garlantezec).

Заслуговує на увагу і незвичайний дизайн флаконів, виконаних у вигляді дорогого телефону: плоский корпус новинки виконаний у відтінку «рожеве золото» і послужить вам не менш модним аксесуаром, ніж улюблений смартфон.

Купити Lancôme Idole L' Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього істинно французького бренду з багатою історією, започаткованого великим Арманом Петижаном 1935 року в Парижі.

 

Для тисяч компліментів!


Композиція відкривається незвичайним двоїстим акордом цитрусів: тут гіркий апельсин доповнює собою солодощі сонячного мандарину. Вони гарно освіжають і дарують чудовий настрій з перших секунд.

За ними вступає серцевий акорд, у якому парфуми грають із відтінками запахів різних квітів. Тут використано два сорти троянди – важка турецька та ніжна граська, а також три сорти жасмину: звичайний, єгипетський та самбак. Союз троянди та жасмину звучить чуттєво та романтично, а переливи відтінків просто захоплюють! Їх пишноту огортає м'яка сексуальність мускусної хмаринки, що жіночним маревом лягає на вашу шкіру.

У фіналі твору хвилююче солодкі пахощі акації поєднуються з привабливим ароматом ванілі та пряно-орієнтальним нюансом пачулів, опускаючись на розкішну деревну базу з кашмірського дерева, сандала та білого кедра.

Якщо ви любите класичний французький стиль дому Ланком, проте хочете сучасного звучання і віддаєте перевагу новинкам, вам, безумовно, варто купити Lancôme Idole L'Intense в інтернет-магазині La Grande!