0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Supreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Supreme Парфумована вода
2 128 грн
2 504 грн
Акція
-15%
Carolina Herrera Good Girl Supreme Парфумована вода (тестер)
80ml
3 161 грн
3 676 грн
Акція
-14%

Carolina Herrera Good Girl Supreme – на вершині гламуру !

 

Східно-квіткова новинка модного дому Carolina Herrera « Good Girl Supreme » закружляє вам голову пахощами білих квітів та туберози, фруктів та дерева. Цей черевичок на шпильці ефектний не лише за формою, а й за змістом!

Мерехтливий золотими іскрами темний гламурний флакон, що створює контраст та гру світла і тіней, а також провокативна шпилька-стилет говорять на повний голос про вашу жіночність і про прагнення спокушати, інтригувати і зачаровувати.

Аромат же звучить сміливо і водночас ніжно, п'янко та захоплююче – чудовий вибір для вечірки, побачень чи світського заходу! Ви будете неперевершені і незабутні, а розкіш звучання неодмінно приверне до вас не тільки захоплену увагу, а й безліч компліментів!

Трохи історії

 

Новинка всесвітньо відомого модного будинку Carolina Herrera поповнила колекцію справжніх світових хітів із кокетливою назвою «Хороша дівчинка» – Good Girl. Перший твір цієї лінійки вийшов зовсім недавно, у 2016 році, а зараз вона налічує вже десять самобутніх та яскравих фланкерів – один цікавіший за інший!

Новинка, створена парфумером Louise Turner (автором усіх попередніх туфельок), досить істотно відрізняється від флагмана колекції з його дуже багатою і різноманітною пірамідою, повною всіляких відтінків. Версія Supreme набагато лаконічніша за компонуванням, але відноситься до того ж флорієнтального напрямку і зберегла всі ключові ноти: тут також солують боби тонка, а головна квіткова партія належить туберозі та жасмину. У ній ніби залишили все найважливіше і відтнули зайве – ось чому її можна назвати своєрідною квінтесенцією попередніх варіацій.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: всі «шпильки» відрізняються яскравим дизайном, що запам'ятовується, і багато шанувальниць бренду колекціонують ці туфельки не тільки з любові до чудового аромату, але і з естетичних міркувань.

Купити Carolina Herrera Good Girl Supreme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного американського бренду, створеного в 1981 році і не втрачає популярності вже кілька десятиліть завдяки своїй креативності та безперечному таланту парфумерів та дизайнерів.

 

Як добре бути поганою!

Саме під таким девізом Кароліна Еррера анонсувала свою провокаційну новинку, завдання якої – інтригувати, спокушати та зводити з глузду!

Парфумована вода відкривається соковитим, запашним міксом лісових ягід, доповненим солодким та романтичним пахощами єгипетського жасмину.

Центральний акорд найбільш виразний: тут яскраво звучать боби тонка з їх гурманським мигдально-ванільним кондитерським ароматом, доповненим важким запахом туберози, чиї лактонні (вершкові) тони так добре гармонують з аналогічними відтінками кумарину – головною складовою тонкого запаху.

У фіналі на вас чекає насолода переливами ветівера – дивовижної трави, що грає відтінками дерева, диму та чорного шоколаду.

Якщо ви любите аромати цієї колекції, неодмінно зверніть увагу на новинку 2020 року: рішення купити Carolina Herrera Good Girl Supreme в інтернет-магазині La Grande буде, безумовно, вдалим!