0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Signature Al Majd

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Signature Al Majd Парфумована вода
Немає у наявності

Signature Al Majd – скарб Сходу

 

Новий витвір відомого арабського бренду Signature продовжує традиції розкоші цього парфумерного будинку. "Al Majd" створює справді шикарне враження і чудово доповнює як жіночі, так і чоловічі образи. Ця орієнтальна парфумована вода, немов коштовність, переливається бальзамічними, деревними, цитрусовими та ванільними відтінками, захоплюючи багатством свого звучання.

Прекрасний вибір для осінньо-зимового сезону, для свят, побачень та просто для насолоди! Парфум дарує гармонію тіла і душі, дозволяє вдатися до пальне, відчути магію Сходу повною мірою і отримувати справжнє задоволення від того, що ви володієте таким скарбом!

Історія аромату

 

Бренд Signature , що означає «Особистий підпис», відомий своєю легендарною колекцією «дорогоцінностей», наділених у форму парфумерних композицій. Починаючи з 2016 року цей парфумерний будинок з Об'єднаних Арабських Еміратів випустив лінію Sillage d'Orient Signature - десять унікальних творів, що оспівують красу дорогоцінного каміння. Першими вийшли «Діамант», «Агат», «Гранат», «Жадеїт», «Онікс», «Опал» та «Сапфір», через рік колекція поповнилася «Янтарем», а в 2019 з'явилися «Ізумруд» і «Золото» - як кульмінація цієї лінії (дорогоцінний метал, в який оплавлено всі самоцвіти).

А ось рік 2020 приніс нам вже зовсім іншу парфумерну історію та початок іншої колекції: Al Majd (Аль-Мажд або Маджид) оповідає про арабський Схід, і зокрема – про Палестину, її традиційні пахощі, вікові підвалини та забуті легенди.

Заслуговує на увагу і дизайнерська подача новинки: традиційно солідне оформлення коробки з фірмовою емблемою та підписом гармонує з її вмістом – ефектним «золотим» флаконом.

Купити Signature Al Majd в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція елітарного бренду з ОАЕ, чиї твори є символом східної розкоші в Європі.

 

Казка з арабської скарбниці

Композиція відкривається красивим цитрусовим дуетом апельсина та мандарину з їх соковитим, сонячним звучанням. Солодкий вступ чудово гармонує з чуттєвим оксамитом троянд і елегантним акцентом ароматних ялівцевих ягід.

Серцевий акорд складний і яскравий, він чудово передає атмосферу Сходу. Свіже-зелений, трохи смолисто-деревний гальбанум перегукується з м'яким, вершковим деревним акцентом сандалу та увінчаний насиченим звучанням гур'юнського бальзаму – солодко-бальзамічним, з відтінками м'якої анімаліки та легкими камфорними тонами.

Завершує враження чарівна базова нота ванілі – принадної, солодкої, дуже схильної до себе.

Якщо ви любите гарні, комфортні орієнтальні парфуми, вам, безумовно, варто купити Signature Al Majd в інтернет-магазині La Grande та насолоджуватися його атмосферою справжньої східної казки.