0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Feminity

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Feminity Парфумована вода
2 266 грн
Хіт
Mancera Feminity Парфумована вода (тестер)
120ml
2 717 грн

Mancera Feminity - втілення жіночності!

 



Відчути себе неймовірно чуттєвою та бажаною жінкою допоможе вам ніжний та багатогранний Mancera Feminity - розкішний флорієнтальний аромат з відтінками цитрусів, квітів, пудри, кави та шкіри – чудовий мікс!

Він ідеально доповнить ваш денний образ восени та навесні, адже саме в кришталевому прохолодному повітрі міжсезоння його звучання ідеальне. Він яскраво стверджує вашу жіночу природу, підкреслюючи найкращі ваші якості та створюючи образ неймовірно привабливий і хвилюючий. Безліч зацікавлених поглядів та захоплених компліментів вам просто гарантовано!

До того ж шикарний позолочений флакон стане окрасою туалетного столика навіть найвибагливішої красуні.



Історія аромату

 

2020 для парфумерного дому Мансера став надзвичайно успішним у творчому плані: відбулася прем'єра відразу двох нових ароматів цієї марки, краса яких безперечна. Шикарний шкіряно-деревно-тютюновий «Вітер Сахари» і чуттєва, що манить і пробуджує уяву «Жіночність» буквально зачаровують: що ж вибрати, адже відчувши їх лише раз, хочеться отримати неодмінно обидва золотисті фіали!

Така чарівна дія – особливість багатьох парфумів цього дивовижного бренду, який був заснований у 2008 році арабським б'юті-концерном Al Athar за участю П'єра Монталя – знаменитого парфумера, який створює силою свого таланту всі ці чари.

Купити Mancera Feminity в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього екзотичного французького бренду, який дарує можливість європейцям насолоджуватися магією орієнтальних пахощів.

 

Відчути себе неймовірно прекрасною...


Перед вами – парфум для спокус, для особливих моментів, коли жінці важливо підкреслити всю свою красу і виявити сповна магічну владу жіночності.

Відкривається композиція соковитим акцентом стиглого танжерину – солодкого сорту мандарину з ароматом апельсинів та особливою цитрусовою свіжістю. Його балансує пряний нюанс рожевого перцю, а потім у гру вступає незрівнянний дует кавових та шкіряних нот, надаючи звучанню особливий шарм розкоші.

Центральний акорд – «серце» парфуму – є чудовим квітковим букетом, складеним із солодких тонів геліотропу і жасмину, оксамиту пудрових фіалок і серпанку кришталевих конвалій.

На завершення насолодіться фінальним акордом, в якому простежуються відразу три ефектні лінії: солодке марево карамелі і ванілі, дует вершкового сандалового дерева і дубового моху, що гармоніює з ними, і чуттєвий, сексуальний тандем теплої амбри й привабливого мускусу.

Якщо ви шукаєте подарунок, що запам'ятовується для дівчини або жінки, яка багато означає для вас, і хочете підкреслити, наскільки вона приваблива і бажана - ідея купити Mancera Feminity буде геніальною: цей аромат - фактично визнання!