0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Парфумована вода
483 грн
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 990 грн
Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum – гідний лише кращих!

 



Деревно-пряний аромат K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum підкорює з перших секунд - спочатку своїм царственим виглядом, а потім благородним звучанням, дійсно гідним королів! Сині чари, що плескаються за прозорим склом – немов блакитна кров монарших династій, що накладає на все довкола печатку аристократизму. Композиція переливається деревними та ароматичними, землистими та цитрусовими акордами, теплими та свіжими прянощами, підкреслюючи ваш бездоганний смак та високий статус.

Така парфумована вода ідеально доповнить як діловий образ для зустрічей і переговорів у престижному офісі, так і вечірній костюм або дорогий casual-look, складений зі стильних брендових речей і призначений для побачень. Як би там не було, виглядати ви повинні шикарно, щоб не дисонувати з власним парфумом – таким елегантним та вишуканим!



Історія аромату

 

Перший твір із «королівської» колекції K by Dolce & Gabbana вийшов у 2019 році у форматі легшої туалетної води роботи Дафни Бюже та Наталі Лорсон. На відміну від нової версії EDP, акценти в ній були розставлені трохи інакше – її фужерне звучання призначалося для повсякденних образів. Новинка 2020 року Eau de Parfum – аромат вже не для принца, а для короля: він більш насичений, пряний і чудово підійде не лише для дня, а й для вечора.

Обличчям рекламної кампанії колекції недарма став просто неймовірний чоловік: успішний італійський бізнесмен Маріано ді Вайо, а музику до ролика створив сам Енніо Морріконе, володар Оскара та музикант зі світовим ім'ям. Зйомки проходили у Монтепульчано – у серці Тоскани, колоритного італійського Півдня, що ефектно наголосило на середземноморському характері композиції.

Купити K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція італійського бренду зі славною історією, який багато десятиліть поспіль диктує моду всій Європі та світу!

 

Вірність, чесність та любов – девіз парфуму та його власника!


Парфумована вода розкривається барвистим цитрусовим акордом, де ароматний червоний апельсин доповнений сицилійським лимоном та харизматичним пряним міксом темпераментного червоного перцю, запашного кардамону та мужнього аромату ялівцевих ягід.

Центральна тема інжирного нектару прикрашена квітково-трав'яними переливами благородної лаванди, стильної герані та мускатної шавлії.

У фіналі приголомшливий деревний мікс ветівера, білого кедра та нагармоти є чудовим фоном для пряних чуттєвих пачулів.

Заслуговує на пильну увагу і приголомшливий дизайн флаконів: як повідомляє офіційний сайт бренду, ця ювелірно виконана корона, яка вінчає фіал, покрита частинками 24-каратного золота, що зазнало особливої обробки - "старіння" до утворення патини. Таким чином, створюється ілюзія того, що у ваших руках справжня королівська коштовність – старовинна і прекрасна, що дійшла до нас із глибини віків.

Якщо ви шукаєте неймовірний подарунок чоловікові, який його гідний, K K Dolce & Gabbana Eau de Parfum буде геніальною ідеєю!