0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Intense Парфумована вода
2 032 грн
2 391 грн
Акція
-15%
Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Intense Парфумована вода (тестер)
3 191 грн
3 710 грн
Акція
-14%

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Intense – заборонене задоволення

 



Нова версія справжнього шедевра Givenchy L ' Interdit , представлена в 2020 році, недарма отримала назву Eau de Parfum Intense – це твір емоційний, глибокий, загадковий і абсолютно розкішний! Східно-квіткова композиція грає відтінками білих квітів та туберози, ванілі та свіжих прянощів. Це дуже «смачний», вечірній, зимовий аромат, від спокусливої краси якого паморочиться в голові!

Прекрасний вибір для свят та побачень, для всіх тих моментів, коли ваша жіночність у розквіті! Прикрашена таким «аксесуаром», жінка перетворюється на чудовий об'єкт бажання – солодкий приз, який дістанеться лише найбільш гідному!



Трохи історії

 

Перший «Заборонений» парфум від Живанші з'явився далекого 1957 року – це була блискуча робота парфумера Франсіса Фаброна. У рекламі квітково-альдегідного дива знялася сама Одрі Хепберн, і на багато років він залишився взірцем жіночної спокуси для кількох поколінь.

Друге видання, яке так і називалося - L' Interdit 2, вийшло 1993 року – квіткова феєрія з пудровими та полуничними нотами. Нове тисячоліття «Заборонений» аромат зустрів у квітково-фруктовому варіанті, знайшовши напрочуд багато відтінків.

Нарешті, у звичному нам образі парфум вийшов у 2018 році - дизайнери подарували йому стильний сучасний флакон, а Dominique Ropion, Anne Flipo і Fanny Bal створили його у форматі парфумованої води (EDP), присвяченій білим кольорам і соло туберози. Через рік вийшла також версія у форматі квіткової деревно-мускусної туалетної води.

Останнє втілення «Інтенс» набуло східно-квіткового характеру – млосний, спокусливий, глибокий, нуарний. Аромат роботи того ж талановитого тріо отримав відповідне оформлення: насичено-чорний ефектний флакон, адже це улюблений колір дому Живанші!

Купити Givenchy L' Interdit Eau de Parfum Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду зі світовим ім'ям, заснованого в Парижі Юбером Живанші в 1952 році. З того часу він залишається символом французької моди для всього світу.

 

Свобода від усіх умовностей!


Композиція відкривається яскравою пряною нотою запашного чорного перцю – темпераментний, гарячий, харизматичний початок!

Тема спецій набуває цікавого розвитку в серцевому акорді: тут панує неймовірно спокусливий, приваблюючий горіховий аромат підсмаженого чорного кунжуту, оповитий квітковим маревом романтичного апельсинового цвіту - флердоранжа, і чуттєвої туберози.

Завершує враження чарівна, іскриста мадагаскарська ваніль, доповнена орієнтально-пряним колоритом пачулів та багатогранною нотою ветивера з його переливами від димно-деревних до гірко-шоколадних.

Вам, безумовно, варто купити Givenchy L' Interdit Eau de Parfum Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте максимально жіночний аромат спокуси з насиченим східним звучанням, який зробить ваш образ приголомшливо бажаним!