0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Libre Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Libre Intense Парфумована вода
78 грн
Акція
Yves Saint Laurent Libre Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Libre Intense – свобода понад усе!

 



Дім Yves Saint Laurent представляє чарівне і чуттєве продовження прекрасної композиції, яка в буквальному значенні вогненними літерами вписана навіки в історію парфумерії: саме такий сюжет рекламного ролика колекції «Свобода». Більш плавна та жіночна – і водночас більш пристрасна та яскрава східно-фужерна композиція Libre Intense спокушає своїми ароматичними та цитрусовими, солодкими та квітковими, бальзамічними та ванільними акордами.

Це чудовий вибір для осінньо-зимового сезону: аромат зробить ваш денний образ просто чарівним і ідеально підійде для свят та заходів, де вам належить сяяти. Ну а вечірні образи парфум перетворить на неймовірно чуттєві й привабливі. Будьте ж вільні у своєму виборі і дозвольте собі ставати різною, але завжди залишатися чудовою!



Історія аромату

 

Творець бренду кутюр'є Ів Сен Лоран півстоліття тому зробив смокінг елементом… жіночого одягу, несподівано запропонувавши прекрасній половині свободу такого роду, яка досі була немислимою: як вечірнє вбрання смокінг на леді епатував публіку і одночасно викликав захоплення.

Саме в такому дусі створений і аромат «Лібре» («Свобода»), своїм фужерним звучанням наче натякаючим на андрогінність, а солодкою складовою композиції стверджуючи її безумовну і всепереможну жіночність.

Більш легка денна перша версія роботи талановитого дуету майстрів Енн Фліпо і Карлоса Бенеїма (Anne Flipo та Carlos Benaim) з'явилася в 2019 році, а через рік вийшло вечірнє видання тих же авторів, поміщене в неймовірно стильний флакон, виготовлений дизайнером Сюзан Дальтон, прикрашений золотистим металом - логотипом YSL та ефектним чорно-золотим ковпачком.

Купити Yves Saint Laurent Libre Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного великим французьким модельєром у 1961 році.

 

Дотримуйся своїх інстинктів – дозволь собі свободу бути собою!


Композиція відкривається чудовою прохолодою шляхетної високогірної французької лаванди, доповненої сяючими цитрусовими іскрами сонячного марокканського мандарину та терпкого аристократичного бергамота.

Серцевий акорд знову повертає нас до релаксової, плавної лавандової теми: тепер її витончений аромат переплітається з солодкою ніжністю туніського апельсинового цвіту (флердоранжа), романтикою медового жасмину самбак, що так хвилює, і королівськими пахощами орхідей.

На завершення солодко-пряні боби тонка з ароматними кристалами ванілі підкорюють своєю жіночністю, а трохи солонувата сіра амбра – особливою тілесною чуттєвістю. Фінальний акцент ставить ветивер, переливаючись відтінками від деревних та димних до темно-шоколадних.

Вам, безумовно, варто купити Yves Saint Laurent Libre Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо ви мріяли про істинно французьку парфумовану воду, здатну інтригувати і спокушати!