0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Alien Man Mirage

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Alien Man Mirage Туалетна вода
1 895 грн
Thierry Mugler Alien Man Mirage Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Thierry Mugler Alien Man Mirage



Існують бренди, виходу парфумерних новинок яких всі очікують з нетерпінням - до них належить і відома торгова марка Thierry Mugler. До появи її видань на полицях магазинів шанувальники готуються, перечитуючи десятки відгуків про аромат, залишені користувачами тих країн, де він вже доступний. А перше знайомство з цим твором залишає в них незабутні враження - настільки сильні, що Alien Man Mirage - новинку 2020 року - їм може захотітися придбати негайно, не відкладаючи! І інтернет-магазин Lagrande вже підготував цікаву пропозицію для тих, хто горить нетерпінням зустрітися з Невідомим.



Сага про «Прибульця»


Колекція чоловічих ароматів Alien – це поєднання новизни, неординарності та інтриги, здатності запам'ятовуватися та викликати захоплення. Ця парфумерія показує чоловіка як людину, наділену особливими якостями. Він рішучий і самовпевнений, він напрочуд привабливий і ефектний. Оформлення серії корелює з темою ночі та унікальних природних явищ – сонячного заходу сонця, люмінесценції. Перше видання вийшло у насиченому аметистовому кольорі, друге – у відтінку електрик. Оформлення останнього передає ефект свічення, захват викликає і сама форма флакона.

Дебютний парфум лінійки створений Жаном-Крістофом Еро та представлений публіці у 2018 році. Майстер прагнув справити враження своєю роботою, він об'єднав у ній такі якості, як умиротворення та безкомпромісність, показав чоловічий образ чарівним, привабливим, загадковим. Версія Fusion, що поповнила колекцію у 2019 році, презентована як надзвичайно чуттєва, тепла і хвилююча.



Сила та мужність у новинці від Alien


Туалетна вода, що вийшла в 2020 році, представлена у вже впізнаваному флаконі. На цей раз ємність передає собою чистоту та прозорість води, і буквально зіткана з її крапель. Незважаючи на зовнішню лаконічність оформлення, звучання аромату не дає можливості забути, що перед вами – один із «Прибульців». Як завжди, він сміливий і екстравагантний, привабливий і харизматичний. Він той, хто може багато, кому під силу рішення, які здаються іншим ризикованими.

Туалетна вода належить сімейству «водяні дерев'яні». Вона розкривається зухвало-різкими і насиченими відтінками ялівцю, благородними і такими, що заявляють про мужність, самодостатність молодої людини. Їм вторять неординарні ноти мінералів - сухі, свіжі, холодні. Тематику прохолоди та умиротворення продовжує водний акцент, доповнений теплом та насолодою цукрової тростини. Шик композиції надають нюанси спокусливої та хвилюючої шкіри, що звучать у тандемі зі смолистими, терпкими почуттями. Цей штрих надає туалетній воді розкіш, наголошує на її статусності.

Придбати вишуканий парфум від Thierry Mugler ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Тих, хто бажає ближче познайомитися з колекцією робіт цієї торгової марки та інших виробників, чекаємо на гості в нашому шоу-румі!