0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Wanted Girl Tonic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Wanted Girl Tonic Туалетна вода
78 грн
Azzaro Wanted Girl Tonic Туалетна вода (тестер)
80ml
1 544 грн

Парфумерія Azzaro Wanted Girl Tonic



Ви ще тільки чули про цю новинку, а Lagrande вже готовий познайомити вас з нею ближче. І всім, кому туалетна вода сподобається, інтернет-магазин пропонує купити Azzaro Wanted Girl Tonic, оформивши замовлення на сайті або зазирнувши в наш шоу-рум.



Неординарна свіжість у парфумі від Azzaro


У 2016 році стартував запуск парфумерної колекції Wanted. Виробником було видано три парфуми для чоловіків, перш ніж він приділив увагу прекрасній половині людства. Спокуслива, хвилююча парфумована вода з'явилася на полицях бутіків у 2019 році. Адресована яскравій жінці, вона іскрилася надзвичайно привабливими аспектами. 2020 року торгова марка презентувала чергову роботу, яка вийшла у тандемі з однойменною туалетною водою для чоловіків.

Відкинувши рамки чуттєвості, рішучості та спокусливості, які позначив дебютний парфум колекції, новинка постала перед шанувальниками бренду пустотливою, грайливою, динамічною. З попередньої композиції парфумерами були «позичені» нотки імбиру та дурману. Загалом, як відзначають фанати видань, новий аромат вийшов зовсім іншої спрямованості. Якщо перший з них огортає оксамитовим пледом солодощів і буде актуальним більше в холодну пору року, то другий можна охарактеризувати як весняно-літній, прохолодний та освіжаюче-солодкий. Причому ця прохолода імпонуватиме людям, які шукають її не в цитрусових нотах.

Увага прихильниць ароматів привертає їхнє оформлення. Флакон округлої форми доповнює деталь, що асоціюється зі спусковим курком револьвера. Натискання на нього – і володарка парфуму потрапляє у ціль: надає своєму образу новизни та вишуканості! Досягти цього ефекту можна, якщо купити парфум від Azzaro: ця зброя може стати вашою!



Прохолода та екзотика, які хвилюють та надихають



Wanted Girl Tonic
– це оспівування жіночої краси, про яке йдеться у попередній версії аромату, посилене жіночим шармом та елегантністю. Дівчина, якій адресовано видання – рішуча, смілива, енергійна, впевнена у собі та своїй чарівності леді. Вона сама будує плани на майбутнє і точно знає, яких вершин досягне за один, п'ять, десять років. Її поява викликає захоплені вигуки чоловіків і тихе ремствування жінок, яким не залишається нічого, крім як визнати її чарівність.

Туалетна вода сімейства «фруктові квіткові» стартує відтінками екзотичного ківі, пахощі якого поєднують у собі відлуння стиглої полуниці, іскристих цитрусів і навіть ледве вловимий флер благородної троянди. Цей мотив, що бадьорить свіжістю, доповнює зухвалість солодкого імбиру, що вносить приємну пряність в композицію. «Серце» парфуму зачаровує п'янкими хтивими нюансами дурману. Його привабливість підкреслює незвичайний акцент ягід асаї – ідеального відтінку для літніх парфумів, що асоціюється із запахом фруктового десерту. Завершує ароматну симфонію тандем бобів тонка з їхі горіхово-карамельними пахощами, і трав'янистого деревного бамбука, що вносить у туалетну воду ніжність, делікатність, чуттєвість.