0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Wanted Tonic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Wanted Tonic Туалетна вода
2 005 грн
Azzaro Wanted Tonic Туалетна вода (тестер)
100ml
1 355 грн
Azzaro Wanted Tonic Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 6 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності

Парфумерія Azzaro Wanted Tonic



Його очі спалахують вогнем азарту при думці про виклики, які готує для нього наступний день. Чи буде це новий спортивний рекорд, довгоочікуваний фінал складного проекту або ще одне примхливе, але вже готове «здатися» жіноче серце – цей чоловік готовий до будь-яких витівок долі. Бути рішучим і наполегливим, впоратися з собою навіть у складній ситуації, черпати натхнення у дрібних щоденних радощах – все це йому під силу. Його образ доповнює один з найенергійніших ароматів торгової марки Azzaro – сліпучий Wanted Tonic!



Аромати під будь-який темперамент


У 2016 році в парфумерному портфоліо бренду розпочинається новий розділ під назвою Wanted. Однойменне видання – елегантне дерево-пряне – шанувальники назвали універсальним щодо використання. Воно припало до смаку різним категоріям молодих людей і уособлювало дух авантюрних, волелюбних особистостей. Енергійний, зухвалий, стильний Wanted Freeride вийшов у 2017 році. На рік пізніше компанія презентувала чуттєвий парфум, пахощі якого асоціювалися з шумом гучних нічних вечірок, з мужністю, відвертою сексуальністю чоловічого вечірнього образу, і тому його назва мала інтригуючу приставку "by Night".

Поєднує всі ці варіації зовнішній вигляд флакона. Місткість, що втілила в собі дух гордих, шляхетних, незалежних і спраглих до ризику людей, має деталь, стилізовану під барабан кольта. Два перші видання належать авторству Фабріса Пеллегріна. Чуттєва композиція – плід творчості Квентіна Біша та Мішеля Жірара. Серед знаменитих майстрів, які створили парфумерне портфоліо бренду, значаться Орельєн Гішар і Наталі Лорсон, Квентін Біш і Сідоні Лансессер, Альберто Моріллас і Жак Кавальє, а також інші відомі особи.

Щоб познайомитись ближче з парфумерними творами бренду, варто купити Wanted Tonic!



На всі випадки життя!



Чоловік у стилі Wanted Tonic – майстер епатажу, який вміє справляти враження своєю появою, і тому йому не звикати чути захоплене "Вау!", кинуте кимось йому в слід. Він віддає перевагу взуттю спортивного стилю в будь-якій ситуації, і тим самим руйнує усталені стереотипи. Попри традиційні модні канони, сьогодні він підбирає її не лише під поло та шорти для гри в теніс. Він носить її з джинсами та піджаком у стилі casual, зі стильним пальто та навіть класичним костюмом, який сидить так ефектно на його стрункій фігурі! Будь-який з цих look'ів органічно доповнює яскравий, гучний, динамічний парфум від Azzaro .

Туалетна вода – втілення енергійності, витонченого стилю та мужності. Щоразу її пахощі спонукають власника аромату ризикувати, тестувати свої сили витримку, рухатися вперед у напрямку незвіданого. У початкових нотах динамічний лайм дарує свою цитрусову прохолоду та потужну енергетику, обіцяючи, що день буде цікавим. Зухвалою та сміливою композицію робить відтінок гостро-солодкого імбиру. Чуттєвість та інтригу в мелодію вносить акорд терпких смолисто-пряних пачулів, що підкреслюють шик та розкіш аромату.