0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Flor Del Sol

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Flor Del Sol Туалетна вода
1 549 грн
Escada Flor Del Sol Туалетна вода (тестер)
100ml
1 133 грн
Escada Flor Del Sol Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 150 мл + косметичка)
Немає у наявності

Escada Flor Del Sol - Фестиваль під сонцем Мексики!


Escada Flor Del Sol - Іскриста радістю квітково-фруктова феєрія в мексиканському стилі, темпераментна, гаряча, харизматична і дарує дуже гострі враження, як справжня мексиканка - екзотична квітка, що виросла під яскравим сонцем!

Парфум сп'янює з перших же секунд, і не тільки тому, що в його став включені текіла і гренадин - немов запаморочливий коктейль, він грає фруктовими та солодкими, цитрусовими та пряними, ароматичними та деревними відтінками.

Смачний, літній, життєрадісний парфум асоціюється з відпочинком на тропічному пляжі, коктейлями «для настрою», соковитими фруктами як десерт і тією особливою атмосферою флірту, що ні до чого не зобов'язує, коли просто хочеться посміхатися всім друзям і навіть незнайомцям лише тому, що ти молода лише тому, що ти молода , весела та чудово проводиш час!

Трохи історії

 

Колекція будинку «Ескаду» Summer Limited Editions налічує понад три десятки позитивних, легких творів, які адресовані саме літньому настрою та способу життя. Це – аромати для пляжу та побачень, для задоволень та блискучої легкої спокуси. Ви дізнаєтеся їх за характерною овальною пляшечці з витягнутим ковпачком, а головне – з того відчуття безхмарного, безпричинного щастя, яке вони вам дарують.

Лінія літніх лімітованих видань оновлюється щороку. Новинка-2020 спокушає вас світанково-рожевим кольором і присвячена подорожі до Мексики, де гаряче все: сонце, мачо та дівчата, а напої та їжа просто обпалюють!

 

Феєрія

Першими вам подають коктейлі! Для початку можна насолодитися гренадином - солодко-терпким коктейлем на основі гранатового сиропу, який готують не тільки на його батьківщині, в Іспанії та Франції, але й по всьому світу, де прийнято весело проводити час на пляжі з напоями, що тонізують і трохи п'яні.

Потім підносять ароматні часточки апельсина - солодкого, напоєного південним сонцем цитрусу, який вгамовує спрагу, тонізує і буквально наповнює радістю кожну клітинку вашого тіла.

Настав час для нового напою, міцніший – і тепер це буде текіла! Подорож до Мексики просто немислима без цього алкогольного вишукування на основі кактусової горілки та лайма, який п'ють, згідно з особливим ритуалом, із сіллю. За переказами, у величезну агаву колись потрапила блискавка, з серцевини виплив сік, і, забродивши на сонці, привабив своїм п'янким ароматом. Так це чи ні, невідомо, але напій із блакитної агави п'є тепер увесь світ.

 

Насолоджуйтесь кожною миттю!

Мікс із гренадину, текіли та апельсинів зливається в аромат знаменитого коктейлю «Текіла Санрайз», який став відомим з початку 70-х років минулого століття, коли його прославили «Ролінг Стоунз». І досі це один із найбільш затребуваних коктейлів на планеті, поряд із «Кривавою Мері».

Такий неймовірний старт випиває миттєво, а потім приходить пора для насолоди: у повітрі розливається чудовий тонкий аромат жоржин, який можна чітко розрізнити лише тоді, коли ваші почуття загострені. У фіналі ж нюх пестить аромат вершкової деревини сандалу – м'який та розслаблюючий.