0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Azzaro Sport

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Sport Туалетна вода
100ml
794 грн
Azzaro Sport Туалетна вода (тестер)
100ml
1 176 грн

Azzaro Sport: коли яскрава харизма – ваш стиль життя!

 

Нова східно-фужерна композиція Azzaro Sport інтригує з перших секунд ефектними ароматичними, пряними, деревними, квітковими і бальзамічними акордами. Головним мотивом є гарний, благородний дует лаванди та шавлії, які ідеально доповнюють один одного, надихаючи та захоплюючи свіжістю – і водночас аристократизмом, а солодка деревність бази підкорює прихованою чуттєвістю.

Такий парфум сподобається всім, хто бачить поняття свіжості у традиційних цитрусових мотивах, а й у прохолодних травах, й у вишуканих кольорах. Цей стиль ідеально вписується в концепцію модного будинку Лориса Аззаро, головною ідеєю якого завжди була елегантна сексуальність та філософія гедонізму: вміння збирати приємні моменти життя у свою колекцію та насолоджуватися кожним із них.

Історія аромату

 

Вперше модний будинок Аззаро представив парфумерію ще в 1975 році, коли вийшов однойменний ефектний деревно-альдегідний шипр роботи Жана Мартеля, адресований жінкам. Слідом за ним у 1978 році з'явився і перший наполегливий шедевр цього бренду, визнаний у всьому світі – чоловічий деревно-цитрусовий фужер Azzaro Pour Homme, який створив тандем парфумерів Жерара Ентоні та Герріта ван Логшема. Композиція була складною та багатокомпонентною (вона включала 320 складових!), а от концепція парфуму виявилася геніально простою за своєю сутністю: так має пахнути чоловік, який хоче подобатися шикарним та привабливим жінкам. Цей шедевр не втратив актуальності і донині, проте нове століття вимагає більш сучасних трактувань даного образу, і версія «Спорт» – одна з них. Ось чому в ній набагато більше спокуси, ніж драйву, і азарт, присутній тут, стосується більш чоловічих перемог, ніж олімпійських досягнень.

Купити Azzaro Sport в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

Зухвала привабливість у стилі Аззаро

Хоча композиція побудована всього на чотирьох нотах, але цей квартет воістину незрівнянний!

Він відкривається проникливою, благородною темою лаванди – квітки аристократів, одного із символів благословенної Франції. Ця освіжаюча нота задає фужерну спрямованість композиції, повертає сили, бадьорить, підтримує вас у тонусі. Лаванда – одна з тих квіток у парфумерії, які по праву вважаються чоловічими, і такий квітковий аромат лише зміцнить вашу репутацію людини стильної та володіючої смаком.

У «серце» туалетної води пахне мускатна шавлія, чия тонка трав'яна, солодко-бальзамічний аромат поєднує в собі амброві, горіхові і цитрусові відтінки, схожі на запахи бергамота і апельсина. Цей складний акорд – насолода сама по собі: і оточуючим, і вам дуже приємно розгадуватиме його відтінки.

Завершують враження ноти сандалового дерева та бобів тонка, що привносять вершкові та солодкувато-пряні тони у звучання фіналу. Така чарівна база говорить про вашу приховану чуттєвість, яку ще належить оцінити тим, кого цікавить не тільки перше враження.

Вам, безумовно, варто купити Azzaro Sport в інтернет-магазині La Grande, якщо стильні парфумерні новинки – ваш коник!