0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lolita Lempicka Lolita Lempicka Original

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lolita Lempicka Lolita Lempicka Original Парфумована вода
59 грн
Lolita Lempicka Lolita Lempicka Original Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Лоліта Lempicka Original – грація та чуттєвість…

 

Цей чудовий флакон від Лоліта Lempicka таїть у собі насолоду солодким фруктово-квітковим ароматом. Лоліта Lempicka Original поширює навколо м'який пряний, солодкий, пудровий, анісовий флер, захоплюючи жіночністю та привабливістю.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів роботи дизайнера Альона де Мурга – чудових «яблучок», що символізують біблійну історію про Єву та її роль у створенні світу людей – грішного та прекрасного. Новий синій флакон, наче огранований дорогоцінний камінь, прикрашений золотистим листочком плюща, який є символом цього парфумерного будинку.

Це найкращий вибір для жінок, які створюють собі привабливий імідж, і при цьому з увагою, що відносяться до екології: для виробництва цього парфуму не застосовувалися активні речовини, що негативно впливають на навколишнє середовище та на ваш організм: барвники, ендокринні руйнівники та УФ-фільтри.

Така парфума підійде всім, хто дотримується веганської філософії, про що вам підкаже маркування One Voice.

Історія аромату

 

Вперше цей унікальний твір парфумерного та дизайнерського мистецтва з'явився у 1997 році, став прем'єрним парфумом бренду, названого на честь спокусливої набоківської Лоліти та прекрасної балерини Тамари де Лемпіцької. В результаті світ знайшов дивовижної краси «чарівне яблучко» чудового синьо-фіалкового відтінку, химерно прикрашеного золотом. Воно було настільки чарівним і привабливим, що мода на цей парфум встановилася на кілька десятиліть, і в колекції «Лоліта Лемпіка» було випущено майже три десятки фланкерів.

Рік 2020 приніс нам реінкарнацію першої версії – у новій редакції Аннік Менардо та засновниці бренду Жозіани Маризи Півідаль парфум зазвучав сучасно, і при цьому не менш чудово. Це ніби стара казка на новий лад – давно кохана та водночас повна нових відкриттів.

Купити Lolita Lempicka Original в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду Lolita Lempicka , який стверджує своїми творами витончену красу та романтизм жіночої натури, і при цьому підкреслюючи її спокусливість.

 

Повернення до витоків…

Композиція перегукується із звучанням першого парфуму цієї марки, але при цьому зберігає та підкреслює власні унікальні риси.

Вступ, наче витончена прелюдія, звучить свіжо та пряно – тут з'єдналися ноти анісу та цитрусово-терпкого бергамота.

"Серцевий" акорд бархатисто-пудровий завдяки дивовижним ірисам - і при цьому солодкий і дуже спокусливий, адже тут звучить дует лакричника та бобів тонка.

Завершує враження неймовірно ніжний і привабливий союз праліне і ванілі, тонкою вуаллю, що манить, опускається на базу, що поєднує в собі вишукану сексуальність пачулів і особливий магнетизм мускусу.

Якщо ви є шанувальницею «старої» версії парфуму Lolita Lempicka , вам, безумовно, варто купити Lolita Lempicka Original в інтернет-магазині La Grande і насолоджуватися максимально близьким звучанням у нових відтінках та сучасному аранжуванні.