0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D'Amande

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

192 грн
259 грн
Акція
-26%
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D'Amande Парфумована вода (тестер)
75ml
4 102 грн
4 770 грн
Акція
-14%
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D'Amande Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D'Amande

 

Перед вами справжня коштовність будинку Van Cleef & Arpels – причому не ювелірний виріб, як це було б звичним для всіх, а неймовірної краси мигдально-деревний аромат з унікальної лінії Collection Extraordinaire « Bois D' Amande » . Це справжня розкіш – повний дорогого шарму аромат у східному стилі з деревними, горіховими, ванільно-солодкими, трохи пудровими, цитрусовими та мускусними відтінками. Ідеальний вибір для осінніх і зимових образів людей респектабельних, з вишуканим смаком, які віддають перевагу спокійному, що має в своєму розпорядженні звучання, повне затишку і гармонії.

Аромат чудово підійде елегантним жінкам та чоловікам, надавши їм чарівності на денних заходах та прикрасивши вечірньою часом – на побаченні чи зустрічі з діловими партнерами чи друзями. Він гідний тисяч компліментів - і ви дійсно насолодитеся сповна і парфумом, і незабутнім враженням!

Історія аромату

 

Бренд Van Cleef & Arpels виник у 1906 році, коли дочка торговця дорогоцінним камінням Естель Апельс вийшла заміж за майстра-огранщика з Амстердама – Альфреда Ван Кліффа. Молодим у реалізації їхніх талантів та комерційної жилки допомагали їхні сім'ї, і протягом ХХ століття цей ювелірний будинок займався випуском елітних прикрас. Однак у 1999 році права на бренд купила Compagnie Financi?re Richemont SA – холдинг зі Швейцарії, що спеціалізується на розкошах. Звичайно ж, сфера інтересів бренду була суттєво розширена, і в першу чергу – за рахунок створення унікальної парфумерії, хоча перші спроби випускати аромати були й до цього: у 1976 році вийшов перший парфум, який так і називався - First, потім з'явилося кілька видань, що стали бестселерам – присвячений самоцвітам Gem (1987), потім широко відомий Tsar (1989), а 1994 була представлена чарівна Miss Arpels.

Однак з приходом Міленіуму парфумів стало значно більше, і до їх створення були залучені талановиті парфумери світового масштабу. Лінія Collection Extraordinaire, заснована виключно на благородних інгредієнтах, випускається з 2009 року. Її чудовим поповненням у 2020 році і стало «Міндальне дерево» - Bois D'Amande.

 

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D'Amande – комфорт , шик та статус !

Композиція, над якою працювала талановита Sidonie Lancesseur, відкривається чарівним поєднанням горіхової солодощі та гіркуватості мигдалю, доповненого іскристою соковитою ноткою лимона.

У «серці» твору звучить шляхетна деревна нота: чудовий смолистий кедр із Вірджинії.

Фінальний акорд парфумованої води зачарує вас магією ванілі та чарами мускусу – складно уявити собі привабливіше поєднання!

Як і інші парфуми «Екстраординарної колекції», скарб поміщений в елегантний лаконічний фіал – для новинки обраний насичений чорний, адже таке видання виглядає особливо дорого та шикарно.

Купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D' Amande в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що символізує собою розкіш та багатство.