0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The Only One Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The Only One Intense Парфумована вода
564 грн
Dolce & Gabbana The Only One Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana The Only One Intense – Для Єдиної та Неповторної!


Флорієнтальний аромат Dolce & Gabbana The Only One Intense заворожує нескінченно жіночними та неймовірно спокусливими відтінками білих квітів та ванілі, дерева та цитрусів, кокосової м'якоті та ніжної насолоди. Це продовження парфумерної феєрії, присвяченій тій самій Єдиній жінці, якій хочеться поклонятися, любити, носити на руках і ловити кожен її погляд, кожен подих, кожну посмішку.

Виразний, стійкий, шлейфовий парфум стане вашим улюбленим аксесуаром, яким так приємно доповнити свій вечірній чи святковий образ в осінньо-зимовий сезон! Трохи чарівного аромату – і навіть коштовності видадуться зайвими для такого ефектного іміджу!

Історія аромату

 

Колекція The One культового модного будинку Дольче та Габбана була відкрита в 2006 році однойменним східно-квітковим парфумом роботи Крістін Нажель (Christine Nagel). Твір виявився чудовим і здобув не лише успіх у публіки та визнання професіоналів, а й вражаючу лінію жіночих та чоловічих фланкерів, які бренд представляє практично щороку.

У 2018 році з'явилася нова варіація культового аромату – солодка східногурманська The Only One . І, нарешті, рік 2020 подарував нам версію «Інтенс» цього бестселера – менш солодку та квіткову, при цьому дуже насичену, об'ємну, шалено гарну вечірню композицію. Її обличчям, як і на два роки раніше, стала блискуча Емілія Кларк, білява зірка «Ігри престолів». Зйомки проходили в Римі, на кшталт чорно-білого кіно, у стилістиці 30-х років минулого століття. Саундтреком до ролика стала італійська мелодія "Quando, Quando, Quando", яку виконала сама Емілія. Така ефектна реклама привернула до парфуму хвилю інтересу, проте він заслуговує на захват і сам по собі, адже парфумер Violaine Collas виявилася не менш талановитою, ніж рекламісти та дизайнери, і створила справді шедевр!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – цього разу лаконічна форма отримала розкішний чорний лаковий корпус із золотистими написами. Такий флакон стане справжньою окрасою вашої колекції!

Придбати Dolce & Gabbana The Only One Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрані найкращі твори парфумерів з усього світу.

 

Гіпнотична сила жіночої чарівності.

Вступ композиції легкий, ніжний та свіжий – вас ніби обсипають пелюстки ароматних неролі та піднімають настрій цитрусові іскорки італійського мандарину та соковита кислинка зелених яблук.

Серцеві ноти зачаровують чуттєвими вібраціями жасмину, хвилюючою насолодою флердоранжа (апельсинового кольору) і спокусливим запахом кокоса, що манить.

З ним чудово поєднується жіночна спокуса чорної ванілі, ніжною хмаринкою, що опускається на чарівну деревну базу з кашмерану і білого кедра.

Це просто неймовірна глибина чуттєвості, яка спокушає з першої до останньої ноти – така бажана, прекрасна, сексуальна!

Якщо ви хочете, щоб усі ваші побачення ставали справжнім святом, а ваші появи на урочистості – справжнім тріумфом, вам, безумовно, варто купити Dolce & Gabbana The Only One Intense в інтернет-магазині La Grande!