0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Pure Collector Edition pour Homme X Jeremyville

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

68 грн
Акція
100ml
2 054 грн
2 417 грн
Акція
-15%

Усміхнись літу, зарядись енергією !

 



Бренд Лакост, який адресує свою продукцію спортивним і динамічним людям, не втомлюється дивувати своїх шанувальників: цього разу він вразив їх не тільки абсолютно нестандартним дизайном, а й яскравим, літнім, життєрадісним вмістом епатажного флакона Eau de Lacoste L .12.12 Blanc Pure Collector Edition Pour Homme x Jeremyville. Усередині нього – зухвалий і бадьорий деревний фужерний аромат з акордами цитрусів, прянощів та зелені. Відмінний вибір для теплого сезону: драйвовий та життєрадісний молодіжний парфум, який стане найкращим супроводом для спорту, прогулянок та взагалі активного способу життя.

Такий парфум може виявитися небанальним подарунком молодому хлопцеві до 30 років, який проводить веселе та безтурботне літо на відпочинку: на курорті чи на корті – не має значення, адже цей цікавий аромат однозначно зробить образ яскравим та незабутнім!



Трохи історії

 

Перед вами – лімітоване видання знаменитої «О де Лакост», названої так на честь сорочки поло, що вже стала класикою. Аромат, присвячений цій відомій на весь світ модній лінії, вперше був презентований у 2011 році, коли вийшли одразу три флакони нової колекції – Білий, Зелений та Синій. З того часу вона щорічно поповнювалася новими фланкерами, а в 2020 році вийшов абсолютно неймовірний тандем, розроблений майстром Olivier Pescheux, до декорування якого долучився австралійський художник Джеремівілль. Він створив незвичайний дизайн у стилі графіті – вуличного малюнка із кумедним мульт-персонажем, який нагадує нам про головний для бренду Лакост вид спорту – великий теніс.

Чоловічий флакон прикрашений стилізованим м'ячем, жіночий - настільки ж нетривіальним зображенням ракетки, разом вони склали веселу парочку, що моментально викликає посмішку.

Придбати Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Pure Collector Edition Pour Homme x Jeremyville в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати і варіацію для дівчат, що доповнює його, – незамінний подарунок для шанувальників тенісу з почуттям гумору!

 

Спортивний дух – гра, гумор, елегантність!


Якщо вам знайомий аромат класичного білого флакона цієї лінії, новинка, напевно, сподобається: вона ще більш природна, інтелігентна та оптимістична – найкращий молодіжний формат літнього сезону!

Вона відразу ж налаштовує на позитив енергійним вступним акордом грейпфрута, лимона та імбиру – цей цитрусово-пряний мікс дарує такий яскравий імпульс!

У серцевому акорді свіжість соковитої молодої зелені доповнена запашним пряним розмарином та незвичайним інгредієнтом Pomarose – насиченим одорантом із приємним відтінком сухофруктів, розробленим парфумерним концерном Givaudan.

У фіналі шляхетний чоловічий акорд білого кедра прикрашений вишуканим замшевим акцентом та посилений чуттєвою магією мускусу.

Вам варто вибрати саме цей аромат, якщо ви молоді, сповнені сил, і цього літа вам хочеться життєрадісності та релаксу!