0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty Love Edition pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme Туалетна вода
76 грн
Акція
Gucci Guilty Love Edition Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme - енергія, молодість, стиль!

 



Новий весняно-літній фужерний аромат Gucci Guilty Love Edition Pour Homme створює навколо свого власника ауру свіжості, переливаючись ароматичними, цитрусовими, пряними та деревними акордами. Це черговий «винуватець» вашого успіху в суспільстві, причина посиленої жіночої уваги та вашого чудового настрою! Незамінний повсякденний варіант для спекотної сонячної погоди, особливо якщо ви знаходитесь в цей період у місті та шукаєте свіжості, легкості та прохолоди.

Аромат безперечно порадує вас своєю оптимальною стійкістю, чим похвалиться далеко не кожний «літній» парфум, а оточуючим вона подарує чимало приємних хвилин завдяки дуже приємному, але необтяжливому шлейфу.



Історія аромату

 

Модний дім Гуччі у 2020 році відсвяткував десятиліття одного з найвдаліших та найзатребуваніших своїх сучасних творів – знаменитого «Винуватця» Guilty. На честь цього ювілею і було випущено ефектну пару флаконів Love Edition у форматі туалетної води для Нього та для Неї.

Втілили в життя образи, закладені парфумером Альберто Морійясом, яскраві та улюблені багатьма зірки – музикант Джаред Лето та співачка Лана Дель Рей. Для рекламного ролика #ForeverGuilty, знятого режисером Гленом Лачфордом, вони зіграли типову американську "лав сторі" наших днів. Їхні герої вирушають разом то в б'юті-салон, то на вечерю, катаються в червоному авто, опиняються в пральні чи супермаркеті. Епатажність подачі при цьому полягає в їхньому вбранні: Джаред одягнений у оксамитовий малиновий піджак, Лана - стильний зелений комбінезон від Гуччі. Насправді колірне рішення флаконів дзеркальне: дівчатам адресовано пудрово-рожевий фіал, чоловікам – пастельно-зелений. Концептуальна ідея парфуму та його живих втілень належить Алессандро Мікеле, який з 2015 року є креативним директором модного бренду Гуччі і сповідує принципи поєднання традиційного та звичного з незвичайним та нетривіальним.

Обидві новинки, представлені світу на початку 2020 року, вже доступні і в Україні: купити Gucci Guilty Love Edition Pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає також і жіноча версія «Лав Сторі».

 

Аромат для ексцентричних романтиків


Перший акорд вражає уяву зухвалим міксом цитрусів – кумквату та мандарину – з яскравими прянощами: імбиром та рожевим перцем.

Серцевий акорд продовжує пряну тему приємним акцентом розмарину та гармонійно розвиває його квітковим дуетом благородної прохолодної лаванди та м'ятно-квіткової герані.

У фіналі туалетної води звучать переливи відтінків ветівера – деревні, димні та шоколадні тони. Приємну насолоду привносить бензоїн, а чуттєвий штрих надає нюансу листя пачулів.

Вам, безумовно, варто купити Gucci Guilty Love Edition Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, якщо шукаєте авангардний, молодіжний, стильний і літній варіант, що запам'ятовується, який стане гідною альтернативою всьому, що вже втратило актуальність на ринку чоловічої парфумерії.