0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Riflesso Blue Vibe Limited Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

76 грн
Trussardi Riflesso Blue Vibe Limited Edition Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Trussardi Riflesso Blue Vibe Limited Edition



Енергійність, мужність, чуттєвість – ось суть ідеї, яку зашифрували майстри італійського бренду Trussardi у своєму новому парфумерному творі. Видання Riflesso Blue Vibe Limited Edition, презентоване модним брендом у 2020 році – це аромат, що відбиває елегантність, харизматичність, впевненість чоловіка в собі. Парфум приковує увагу до свого власника, підкреслює його шарм і сформований стиль. Він дозволяє молодій людині виглядати модно, актуально та зачаровує присутніх грою багатогранних нот.



Відображення різних граней чоловічої натури в колекції Riflesso


Перше видання з цього знаменитого сімейства ароматів, що започаткувало новий розділ у парфумерному портфоліо компанії, презентовано виробником у 2017 році. Робота майстра Вероніки Найберг привабила представників сильної статі своїм шиком та динамічністю, що поєднуються з респектабельністю та елегантністю. Парфум, назва якого перекладається як «Віддзеркалення», адресований людям активним, цілеспрямованим, що ставлять перед собою високі планки і вперто рухаються до їх досягнення. У їхніх буднях обов'язково є спорт – як частина життя, як можливість посилити впевненість у собі.

Версія Streets of Milano, що поповнила лінійку в 2018 році, призначена мешканцям великих міст. Вони відчувають приплив життєвих сил, вбираючи ритм мегаполісу, джерелом їхньої бадьорості є енергетика вулиць, що не затихають навіть уночі. Освіжаюче-солодкий, з алкогольними півтонами Riflesso Blue Vibe, що вийшов у 2019 – контрастний аромат, адресований волелюбним і творчим натурам.



Ненав'язливість та темпераментність в одному флаконі


Всі, хто забажає купити Riflesso Blue Vibe Limited Edition, зможуть протестувати на собі магічний вплив цієї парфумерної мелодії. Туалетна вода поєднує відтінки енергійних цитрусів, ноти пікантних спецій та вишукані квітково-деревні акценти. Парфуми наповнені життєрадісністю і оптимізмом, вони містять у собі магнетизм чоловічої чарівності, властивий людині успішній, темпераментній, яскравій, що цінує себе.

Туалетна вода стартує відлуннями іскристого жовтого мандарина і динамічного лайма, що дарує прохолоду. Цей цитрусовий тандем доповнюють відлуння дерево-фруктового рожевого перцю, що вносить пікантність і терпкість у мелодію. Серце композиції зачаровує звучними гіркувато-квітковими мотивами елегантної герані, енергійними нотами гіркого апельсина, відтіненого розкішними шкіряно-деревними акцентами лабдануму. Завершують симфонію пахощі вологої деревини, що нагадує про романтичні прогулянки біля моря. Його відтіняє інтенсивний і чуттєвий флер анімалістичного амброксану і молекули амбрарому, що вносять у композицію теплоту і чуттєвість амбри.

Для оформлення видання вибрано відомий рифлений флакон благородного синього кольору, доповнений лаконічною вставкою з нанесеним на ній ім'ям бренду та назвою продукту. Придбати парфумерію Trussardi за привабливою ціною ви завжди можете у Lagrande. Широкий асортимент та цікаві цінові пропозиції чекають на наших клієнтів!