0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne 1 Million Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

85 грн
Акція
Paco Rabanne 1 Million Parfum Духи (тестер)
100ml
2 568 грн
Paco Rabanne 1 Million Parfum Набір (парфуми 100 мл + гель для душу 100 мл + парфуми 10 мл)
3 294 грн

Парфумерія Paco Rabanne 1 Million Parfum



Він так само хизується своєю самодостатністю і демонструє оточуючим власні можливості. Він насолоджується красивим і забезпеченим життям, в якому можливе виконання будь-якої, навіть найексцентричнішої, забаганки. Він може подарувати заповітну мрію тій, що знаходиться поруч, не докладаючи для цього особливих зусиль. У його житті все легко, елегантно, красиво, чітко сплановано та обов'язково дорого. І його улюбленим парфумом не може бути інше видання, крім 1 Million Parfum!



Шукаєте свіжість? Вам не сюди! Тут панує розкіш!


Історія розкоші та ароматної млості вперше була розказана відомим брендом Paco Rabanne у 2008 році. Тоді на вітринах парфумерних бутіків з'явився флакон у вигляді злитка золота, вибраний дизайнерами для дебютної туалетної води з легендарної Million Collection. Аромат припав до смаку яскравим, харизматичним особистостям, які проводять час активно, цікаво, різнобічно і звикли до уваги. Ці чоловіки йдуть до слави та визнання, незважаючи на всі перепони. Вони впевнені в собі, рішучі, і часто настільки чарівні, що привертають до себе увагу всіх, хто є навколо.

Ця парфумерна робота швидко стала бестселером, а її висока популярність спонукала бренд не зупинятися та радувати шанувальників новими творами. До компанії до солодко-пряного дебютного красеня додалася цитрусово-шкіряна варіація Absolutely Gold, пряно-рожевий фланкер Intense, медово-горіхова, з вкрапленнями деревини варіація Lucky. Майже щороку виробник доповнював колекцію новинками, і не ігнорував при цьому прекрасну половину, випускаючи парфуми для чоловіків у тандемі із жіночими Lady Million.

Ті, хто колись потрапляв у полон ароматного флеру і приймав рішення купити аромат від Paco Rabanne, знають: Million Collection – це уособлення чуттєвої насолоди та привабливості, це відображення спокуси, що втілилася в чудових, чарівних, обволікаючих ароматів!



Магія золота для вибраних чоловіків


Виблискування «золотого зливка» парфуму – це блиск лакової поверхні преміальних авто, дорогих прикрас та аксесуарів, це міріади вогнів нічних дискотек та захоплююче сяйво очей коханої. Вирішивши купити 1 Million Parfum, чоловік відчуває себе особливою людиною, яка має визнання та успіх.

Елітний аромат сімейства «шкіряні», презентований у 2020 році, створений майстрами Квентіном Бішем та Крістофом Рейно. Обличчям новинки, що представляє продукт у рекламній кампанії, став енергійний, харизматичний виконавець хіп-хопу та зірка світового масштабу Джої Бада.

Твір розкривається багатогранними переливами п'янкої туберози, доповненої амброво-шкіряними нюансами лабдануму та спокусливим екзотичним акцентом моної. Неординарність композиції надає харизма сосни, доповнена теплом сонячних нот і химерністю солі. Завершує мелодію бархатистість кашмерану, відтінена виразними акцентами шкіри та чуттєвістю амбри.