0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mandarina Duck Resort Lovers

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mandarina Duck Resort Lovers Туалетна вода (тестер)
100ml
774 грн
Mandarina Duck Resort Lovers Туалетна вода
Немає у наявності

Парфумерія Mandarina Duck Resort Lovers



Не можна втрачати жодної миті, адже життя пролітає стрімко, і кожна її хвилинка дуже цінна. Важливо оточувати себе позитивними людьми, мислити оптимістично і намагатися знайти те, що приноситиме вам радість. Будуть це матеріальні блага чи враження та емоції, реальна подорож чи вигадана – вирішувати вам, але у кожному з цих варіантів вашим компаньйоном може стати туалетна вода Resort Lovers. Видання є одним із парфумів бренду Mandarina Duck, презентованим у 2020 році.



Історія про задоволення, які дарує життя


Якісний і незабутній відпочинок дарує людині максимум позитивних емоцій, що дозволяє повернутися повним сил. Шукачі пригод, любителі відчути задоволення від розміреного проведення часу, фанати знакових музичних заходів – всі ці люди надихнули майстрів торгової марки Mandarina Duck на створення нової колекції ароматів. Лінія The Duckers, що вийшла в 2020 році, адресована чоловікам і жінкам, які не приймають загальноприйняті рамки. Вони не прагнуть бути «зручними», йдуть шляхом, наміченим самостійно. Для своїх вихідних днів вибирають те, що дарує їм справжнє задоволення: поїздку в райський куточок або екстремальну подорож, музичний фестиваль, заради участі в якому можна полетіти у віддалену точку землі, або релакс на розкішному спа-курорті.



The Duckers – яскраво, нестандартно, комфортно


Разом з цими виданнями, оформленими незвично і зухвало, люди можуть вирушати у поїздки у власних фантазіях, або ж подорожувати у реалі. Щоб флакон не вислизав з руки та ароматом було зручно користуватися у дорозі, дизайнери зробили бічні поверхні ємності гумовими. Увагу притягує й розпилювач флакона, вміщений нестандартно – збоку, що дає можливість наносити парфум під будь-яким кутом. Квадратний корпус ергономічний з точки зору того, в якій долоні він опиниться - чоловічий або жіночий.

Для нової колекції поділ ароматів за ґендерною ознакою – умовність. Мабуть, фахівці бренду вважають, що основний принцип класифікації в цій колекції - тип відпочинку, який шанувальники торгової марки вибирають.



Оновлення з Resort Lovers


Абсолютний релакс і відсутність відчуття часу - все це чекає на тих, хто прийме рішення купити Resort Lovers. Ця туалетна вода – концентрація млості, яку можна відчути, віддавшись розслаблюючому масажу та іншим приємним процедурам у спа-салоні, вдихаючи хвилюючий запах ефірних олій, що витає там. Деревний мускусно-квітковий парфум звучить чуттєво та ненав'язливо, занурюючи своїх власників у чистоту акватичних нот. Його старт дарує свіжість фіалкового листа, терпкість та прохолоду бергамота, вишуканість альдегідних акцентів. «Серце» мелодії насичене ніжністю троянди та конвалії. Їх доповнює флер глибокого та привабливого османтусу, що вносить в аромат свої вершково-фруктові відлуння. Завершує композицію мікс розкішних землістих пачулів, принадних бобів тонка, деревно-пряної нагармоти. Насолоджуйтеся моментом!