0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cacharel Yes I Am Fabulous

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cacharel Yes I Am Fabulous Парфумована вода
1 029 грн
Cacharel Yes I Am Fabulous Парфумована вода (тестер)
1 300 грн

Cacharel Yes I Am Fabulous – розкішна жіночність!



Незвичайний дизайн флакона цього парфуму якнайвиразніше розкаже нам про сутність аромату: підкреслено жіночний, ідеальний аксесуар для тих, хто любить і вміє носити червону помаду, капелюхи з полями, високі підбори і гарні сукні. Cacharel Yes I Am Fabulous створює саме такий образ - спокусливий і в той же час елегантний, він дозволяє проявити красу, даровану природою, вроджену харизму та чудову сексуальність.
Неперевершений образ створюють фруктові та лактонні, горіхові та солодкі, деревні та пудрові, ванільні та мигдальні акорди.
Це – розкішний вечірній парфум для осені та зими: глибокий, солодкий, обволікаючий, чуттєвий і привабливий – справжня коштовність!



Трохи історії


Нова версія гучної новинки Cacharel Yes I Am була названа Fabulous і вийшла в 2020 році. Її автором стала талановита та неординарна Оноріна Блан, авторка першої версії аромату та всієї колекції фланкерів. Вона і сама може похвалитися яскравою зовнішністю, а тому достеменно знає, що потрібно гарній жінці!
Її таланту ми зобов'язані також появою інших бестселерів світового рівня: Scarlett Cacharel, Obsessed for Women Calvin Klein, Rumeur 2 Rose Lanvin і Belle d'Opium Yves Saint Laurent.
Колекція Yes I Am вперше з'явилася у 2018 році, захопивши шанувальниць незвичайним за формою флаконом-помадою. Зараз лінія налічує вже сім видань, характер яких переданий ефектними відтінками кольорів.
Новинка Fabulous відрізняється чудовим молочним акцентом, який досягається гармонійним поєднанням лактонних, горіхових, ванільних та пудрових нот. Таким чином Онорина Блан передала нескінченну чуттєвість фіолетового кольору.
Вся колекція Yes I Am представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Cacharel Yes I Am Fabulous та інші чудові видання цієї лінії: солодкий та теплий східно-квітковий флагман, а також фруктово-квітковий Pink First (2019), екзотичний фруктовий Glorious та флорієнтальний Collector Edition (2021), солодкий гурманський Delicious (2022), квітково-фруктовий Bloom Up! (2023). І тільки вам вирішувати, якому з цих спокусливих, зухвалих, кокетливих і нескінченно жіночних образів віддати перевагу!



Так, я… романтична та емоційна!


Саме ці риси допомагає підкреслити парфум, що вступає соковитою ягідною насолодою запашної лісової ожини, що змінюється ефектним квітковим «серцевим» акордом геліотропу з його дивовижними солодкими бальзамічними, лактонно-пряними солодкими відтінками. Завершується композиція ніжним і чарівним акцентом молока, що чудово поєднується з найприємнішим і пікантним нюансом лісових горіхів.
Навіть відтінок флакона акцентує максимальну жіночність – він немов виконаний із цільного аметиста в кокетливому образі шикарної «губної помади». Ідеальна ідея для подарунка, який запам'ятається!
Якщо вам імпонує такий стиль, вам неодмінно варто купити Cacharel Yes I Am Fabulous в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися компліментами!