0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Vetiver Sensuel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Vetiver Sensuel Парфумована вода
2 266 грн
Mancera Vetiver Sensuel Парфумована вода (тестер)
120ml
3 023 грн

Mancera Vetiver Sensuel – парфум в стилі Дзен

 



Новинка французького парфумерного будинку Mancera «Vetiver Sensuel» присвячена багатогранному, глибокому, неймовірно красивому ветиверу. Це дуже елегантна деревно-мускусна композиція, адресована як чоловікам, так і жінкам, проте багато поціновувачів стверджують, що сильній половині людства він імпонує трохи більше завдяки поєднанню яскравої цитрусової свіжості, шляхетності деревного звучання та ефектним пряним та ароматичним акордам.

Це прекрасний вибір в якості аромату для теплого сезону - весна і літо в його компанії будуть для вас відмічені особливою увагою, тому що залишитися байдужим до такого чудового парфуму не зможе ніхто!



Історія аромату

 

Легенда офіційного сайту бренду Мансера свідчить, що він був створений у 2008 році в результаті співпраці відомого французького парфумера П'єра Монталя, засновника однойменної торгової марки, та його доньки – фотохудожниці Амелі. У результаті французький професіоналізм і шик поєднався з арабськими секретами пахощів, відомими П'єру, і був одягнений у візуальні форми в стилі Art-deco, придумані креативною Амелі, що має прекрасний смак і почуття стилю.

Дизайн флаконів лаконічний і досконалий – вони виконані з дорогого прозорого скла, відтінки якому надають відповідно до стилістики кожної окремої композиції. Вони прикрашені золотою етикеткою та кришечкою – данина розкішній східній традиції. Зокрема, для флакона Vetiver Sensuel було обрано відтінок легкого серпанку.

Бренд став уже другим проектом Монталя, народженим у тісній співпраці з одним із найбільших парф-дистриб'юторів арабського світу - Al Athar.

З 2015 року парфумерія Мансера, яка налічує понад шість десятків композицій, продається в бутику бренду Монталь на Єлисейських полях у Парижі – таким чином два парфумерні бренди поєднали результати своєї творчості.

А з 2020 року в Україні доступна і така чудова новинка, як варіація на тему ветівера – унікальної трави ветіверії з ароматами дерева, диму та гіркого шоколаду. Купити Mancera Vetiver Sensuel в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього шикарного французького бренду.

 

Чуттєва деревна симфонія


Перший акорд наповнений різноманіттям цитрусових: тут представлені усі їхні відтінки – від соковитої стиглості апельсина до тонізуючої кислинки лимона та лайма, доповненої аристократичною терпкістю бергамота. Харизматичний штрих вносить до їхнього квартету пряну ноту перцю.

«Серце» композиції віддано розкоші орхідеї у свіжому обрамленні прохолодної м'яти з додаванням яскравого аспекту пачулей.

Фінальний акорд парфумованої води звучить найбільш виразно і значуще: тут розкривається у всій своїй красі димний ветивер, шарм якого посилений шляхетними деревними нотами і акцентом дубового моху. Чуттєва лінія втілюється дуетом теплої амбри та магнетичного білого мускусу.

Якщо ви любите деревні парфуми у вишуканому французькому стилі, з гарною стійкістю та чарівним довгим шлейфом, вам, безумовно, варто купити Mancera Vetiver Sensuel в інтернет-магазині La Grande!