0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez для Him Bleu Noir Eau de Toilette Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau De Toilette Extreme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 791 грн
Немає у наявності

Стильна прохолода для літніх днів

 



Знаменита колекція чоловічих парфумів Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir поповнилася яскравою новинкою, що запам'ятовується надовго - одночасно освіжаючим, елегантним і дуже мотивуючим ароматом Eau De Toilette Extreme. Ця деревно-фужерна туалетна вода прикрашена цитрусовими, мускусними, свіжими та пряними акордами – ідеальне доповнення образу впевненого у собі чоловіка на весняно-літній сезон. Чудове відкриття для всіх, кому імпонує творчість унікального американського бренду і встиг оцінити флагманський парфум колекції - Bleu Noir !



Трохи історії

 

У 2020 році вийшло інтригуюче продовження історії Narciso Rodriguez for Him – ефектного озоново-мускусно-пачулевого фужера, який був презентований у 2007 році та започаткував чоловічу колекцію цього парфумерного будинку. 2015-го з'явився його фланкер Bleu Noir – повний чоловічого шарму дерево-пряний аромат для осінньо-зимового сезону. У 2018 році була представлена його версія у форматі парфумованої води. І ось у 2020 – знову ефектний розвиток ідеї, цього разу – у максимально свіжому та легкому втіленні, що відображено навіть у прозорому дизайні флакона з найкрасивішим градієнтним переходом від небесно-блакитного відтінку до глибокого індиго.

Творцем композиції стала Соня Констан (Sonia Constant) – один із світових грандів сучасної парфумерії: у неї просто не міг не вийти шедевр, тим більше, що автором першої версії Bleu Noir також була вона.

Нова туалетна вода у форматі «екстремальної свіжості», втім, не справляє надмірно різкого враження, зате для теплого сезону буде практично ідеальною.

Хоча новинка була зовсім недавно представлена, вона вже доступна для придбання в Україні: купити Narciso Rodriguez для Him Bleu Noir Eau De Toilette Extreme можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині La Grande, де ви гарантовано стаєте власником справжньої парфумерії.



 Інтригуючий, магнетичний, таємничий!



Початок композиції охоплює захопленням крижаної прохолоди в поєднанні з багатогранним цитрусовим акордом, де солює тонізуючий, соковитий і яскравий зелений мандарин, шарм якого посилений пряною ноткою базиліка.

Як ноту «серця» було обрано мускус із його тонкою, але дуже потужною тваринною привабливістю. Встояти перед магнетизмом цього аромату неможливо, адже чари невидимі, але нездоланні!

У фіналі ми чуємо неймовірно красивий дует рідкісного ебенового (чорного) дерева з білим кедром на тлі цитрусів – чудове поєднання, яке вражає своєю гармонією та справді чоловічою красою. До того ж містичний пряно-ванільно-деревний запах ебену – найтвердішого у світі дерева – не тільки дарує глибину та об'єм, а й здатний посилювати дію всіх інших інгредієнтів парфуму, що надає йому особливої виразності.

Отже, якщо ви шукаєте новий, стильний і прохолодний парфум для весняно-літньої пори, вам, безумовно, варто купити Narciso Rodriguez для Him Bleu Eau De Toilette Extreme - ви будете приємно вражені красою цієї американської новинки.