0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum Ambree

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum Ambree Парфумована вода
426 грн
Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum Ambree Парфумована вода (тестер)
90ml
2 700 грн
Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum Ambree Набір ( Парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл )
Немає у наявності

Narciso Rodriguez Narciso Eau de Parfum Ambree – Дует жінки та сонця…



Американський парфумерний дім Narciso Rodriguez презентує свою чудову, ніжну та жіночну літню парфумовану воду Narciso Eau de Parfum Ambree. Вона натхненна образом дівчини, що насолоджується сонцем і буквально пронизану його теплом і світлом: її шкіра наповнена ароматом і вкрита яскравими ластовинням, її волосся сяє в потоці променів, і вся вона подібна до квітки - ніжної і принадної. Ідея ідеально втілена в чарівній східно-квітковій композиції, яка ллється у ясному літньому небі, немов легка мелодія, складена з акордів непереборно привабливих мускусу та амбри, прикрашених хмаркою пудри з нюансами дерева та квітів.

Це бездоганний вибір парфуму для літнього та осіннього сезонів: у сонячні спекотні дні він буде ідеально гармоніювати з природою навколо, а під час оксамитового сезону дозволить теплу надовго залишитися навколо вашої засмаглої шкіри, обволікаючи її подібно до найтоншого кашемірового светра, створюючи дивовижний комфорт.



Історія аромату

 

Бренд Narciso Rodriguez абсолютно самобутній і впізнаваний завдяки своєму унікальному парфумерному почерку та ексклюзивному дизайну. Кубічні прозорі флакони з матовим склом, пофарбованим зсередини, стали фірмовою «родзинкою» цього модного будинку – стильною та неповторною. Для видання 2020 року було обрано персиковий пастельний колір – виключно жіночний та неймовірно привабливий!

Творцем композиції, яка стала продовженням головної колекції бренду – Narciso, став один із найталановитіших парфумерів сучасності – Орельєн Гішар (Aurelien Guichard). Він вирішив створити чуттєвий дует мускусу та амбри – теплий, світлий, витончено-сексуальний. А щоб він звучав по-літньому барвисто, композиція була прикрашена тропічними квітами.

Обличчям рекламної кампанії стала модель з незвичайною, чарівною зовнішністю - Лаурін Бейнен, чиє золотисте волосся і шкіра якнайкраще передають концепцію композиції. Фотосесія стала втіленням насолоди літом та сонцем, що було майстерно зображено фотографом Вівіан Сассен.

 

Цілком літня – елегантна та спокуслива!


Найніжніший аромат франжипані – екзотичної квітки з Гаваїв та Таїті – вражає своєю красою та багатогранністю: він поєднує в собі квіткові та фруктові відтінки з м'якими кремовими. Його доповнює вишукане й витончене тло білих квітів і солодке марево іланг-ілангу, яке на островах Океанії недарма називається «квітка квітів». Саме цей дует зазвичай прикрашає гірлянди, якими вінчають туристів у цих благословенних місцях.

У «серці» розлита тепла, приваблива, сексуальна аура мускусу та амбри – незвичайне рішення парфумера зробити цей тандем центральним акордом дозволило зробити його особливо звучним і всеосяжним. У фіналі вас огорне вкрадлива тепла магія кашмерана, чий деревний відтінок гармонійно доповнений білим кедром і обсипаний сонячними іскорками ванілі.

Новинка вже доступна в Україні: купити Narciso Eau de Parfum Ambree можна в інтернет-магазині La Grande, де вся колекція цього престижного американського бренду зібрана в повному обсязі – вибір лише за вами!