0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Velvet Fantasy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Velvet Fantasy Парфумована вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Velvet Fantasy Парфумована вода (тестер)
100ml
3 116 грн
3 623 грн
Акція
-14%

Montale Velvet Fantasy – фантазія на червоному оксамиті...

 



Досі найкращою фантазією на тему жіночої чуттєвості та червоного оксамиту були знамениті фото Мерілін Монро роботи Тома Келлі, зроблені у далекому 1949 році, які Х'ю Хефнер опублікував у першому номері журналу Playboy у грудні 1953-го. Вони зробили знаменитими всіх: і саму модель, і фотографа, і чоловічий журнал, що миттєво став популярним.

Надихнувшись подібною фантазією, паризький парфумерний дім П'єра Монталя створив ольфакторний шедевр, присвячений червоному оксамиту та пристрасним сюжетам, які він здатний розбудити. Східно-квіткова композиція Montale Velvet Fantasy захоплює своїми пудровими, бальзамічними, амброві та цитрусовими акордами, дозволяючи своїй володарці насолоджуватися буквально потоком компліментів і розкрити свою жіночність у всій її досконалості!



Історія аромату

 

Творець бренду П'єр Монталь провів на Сході ціле десятиліття, щоб осягнути секрети створення пахощів арабських країн. Однак освіту він здобув у Парижі, і його компанія Montale Paris була заснована і знаходиться там же – ось чому продукція цього парфумерного будинку гармонійно поєднує в собі все найкраще, що можна було взяти з ольфакторних світів Європи та Азії. За дуже невеликий термін, з 2003 року, цей нішевий бренд став відомий шанувальникам парфумерії всього світу, завоювавши любов як професіоналів, так і звичайних поціновувачів своєю якістю, насиченістю, яскравістю, стилем і незвичайним, хоч і досить простим дизайном флаконів. Циліндри зі спеціального сплаву, що застосовується навіть у космонавтиці, легко впізнати на полицях будь-якого парф-бутика – відмінності лише в кольорі, за допомогою якого дизайнери намагаються передати суть композиції, що знаходиться всередині.

Для «Оксамитової фантазії», що поповнила колекцію бренду у 2020 році, було обрано градієнтний перехід червоного та рожевого – яскравий, сміливий та чуттєвий варіант! Він закликає втілювати свої фантазії сміливіше, йти назустріч грі своєї уяви, не боятися виявляти свою жіночність. Компанія створила чудовий рекламний ролик, в якому прекрасна дівчина перетворюється з образу в образ навіть посеред безкрайньої пустелі – ніщо не може стати перепоною тим, чия уява не знає меж!

Новинка вже чекає на вас в Україні: купити Montale Velvet Fantasy можна в інтернет-магазині La Grande.

 

Стань своєю власною фантазією!


Саме так звучить девіз цієї парфумованої води, запропонований брендом. Вона відкривається сліпучим теплим і світлим акордом сонячних нот, наповнених літніми спокусами: принадними нюансами цитрусів і химерного міксу фруктових відтінків.

У серці композиції безроздільно панує пудрова магія фіалки, яка створює знаменитий «оксамитовий» ефект всього твору. Ніжну принадність їй додає троянда, у якої тут не сольна партія, а роль ефектної прикраси.

У фіналі чуттєвість досягає апогею: по шкірі теплою хвилею розливається амбра, доповнена магнетичною силою мускусу та таємничим маревом ладану, що надає розкішний орієнтальний колорит.

Якщо ви хочете зробити прекрасній жінці подарунок, який вона не зможе забути, вам, безперечно, варто купити Montale Velvet Fantasy!