0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Donna Pink Marina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Donna Pink Marina Туалетна вода
79 грн
Trussardi Donna Pink Marina Туалетна вода (тестер)
100ml
1 885 грн
Trussardi Donna Pink Marina Лосьйон для тіла
100ml
392 грн

Trussardi Donna Pink Marina – рожевий берег вашої мрії

 



Досі морська тема не була розкрита в жіночій парфумерії будинку Trussardi, але чудова Donna Pink Marina виправляє цю помилку! Новинка літнього сезону 2020 захопить вас своїм «пляжним» настроєм та квітково-зеленим звучанням. Вона звучить так ніжно і релаксово, а її флакон оформлений так оригінально, що відразу викликає асоціації з рожевими відблисками сонця на воді і на піску: схід і захід сонця надають узбережжю такі чудові і романтичні відтінки! Особливо гарні в цей час знаменитий пляж архіпелагу Маддалена з рожевим піском або берег бухти на острові Ельба, де найдрібніші камінці абсолютно білого кольору, і тому від сонячних променів набувають часом настільки ніжних тонів!

Вся ця неповторна атмосфера майстерно передана цитрусовими, деревними, свіжими та озоновими акордами з легкою насолодою фруктових літніх ласощів. Прекрасний вибір для весняних та літніх днів – легкий, чарівний, шлейфовий та дуже стійкий аромат!



Історія Донни

 

Чудова Donna від старовинного італійського модного дому Trussardi багато років є ідеалом жіночності, краси та елегантності для тисяч шанувальниць цього аромату по всьому світу. Вперше твір з'явився у 1994 році – це була гарна квітково-шипрова композиція Жана Гішара, призначена для зимового сезону. У 2011 році вийшла вже зовсім інша Донна – вона була поміщена у знайомий нам білий із золотом флакон і була орієнтально-квітковою літньою композицією роботи Наталі Лорсон. Продовження цієї теми втілювалося кілька разів у нових інтерпретаціях теми Істинної Жінки по-італійськи: у 2016 році з'явилася однойменна туалетна вода з весняним характером, у 2018 році вийшла осінньо-зимова варіація Sound of Donna від Емілі Куперманн. І ось, нарешті, рік 2020 року ознаменувався виходом Pink Marina, автором якої також стала Nathalie Lorson з компанії Firmenich.

Дизайн флаконів, що зберегли свою фірмову плоску форму, цього разу відрізняється незвичайністю: рожеві смужки, якими він прикрашений, втілюють тему жінки та моря – романтичне вбрання для любительки морських подорожей та свіжої атмосфери!

Ці чудові флакончики вже у продажу - купити Trussardi Donna Pink Marina в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де новинки з'являються відразу після їхньої презентації!

 

Роман між сонцем та морем…


Першими вступають вологі та свіжі ноти цитрусів – лимона та рожевого грейпфрута. Цитрусовий дует красиво продовжений темою літніх спокус – соковитої солодкої дині та прохолодного сорбету.

Серцевий акорд ефектно передає тему моря: тут цитрусово-квітковий аромат неролі та пахощі піщаних лілій поєдналися з яскравим акцентом морської солі.

У фіналі шляхетний деревний тандем сандалу та білого кедра доповнений східним штрихом чуттєвих пачулів.

Якщо ви любите класичну «Донну» або ж шукаєте гідні літні парфуми, які матимуть свої унікальні особливості і не зіллються з сотнями інших - рішення купити Trussardi Donna Pink Marina буде, безумовно, правильним!