0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Oud Tobacco

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Oud Tobacco Парфумована вода
164 грн
225 грн
Акція
-27%
Montale Oud Tobacco Парфумована вода (тестер)
100ml
2 698 грн
3 174 грн
Акція
-15%

Montale Oud Tobacco - насолоджуйтеся досконалістю Сходу!

 



Ця ефектна новинка бренду Монталь має орієнтально-деревний характер і звучить неймовірно гарно. Montale Oud Tobacco – чудова суміш насиченого, густого східного аромату вудового дерева та чарівного шарму тютюну. Бальзамічні, солодкі, квіткові акорди огортають цей дует, утворюючи багатогранний і цікавий за своїм звучанням твір. Як і більшість інших композицій цього парфумерного дому, «Уд і Тютюн» адресований як чоловікам, так і жінкам – харизматичність та неймовірна чарівність образу вам гарантовані!



Історія аромату

 

Знаючи пристрасть П'єра Монталя, засновника парфумерного будинку Montale Paris, до композицій на основі уда – культового елемента всіх східних пахощів, не дивно, що новинка 2020 знову присвячена саме агару, як ще називають цю рослину. На цей раз неймовірно глибокий, солодко-пряний димчастий аромат безцінної деревини з'єднаний з шляхетною нотою тютюну.

Парфумована вода поповнила собою так звану «удову» колекцію цього нішевого бренду, в якій налічується вже понад сорок варіацій на улюблену тему Монталя. Найперший з них з'явився після того, як, згідно з легендою цього парфумерного бренду, П'єр наприкінці минулого століття на десять років вирушив до Саудівської Аравії з метою вивчити секрети та тонкощі складання східної парфумерії. Ну а найвідомішим удовим парфумом вважається культовий Black Aoud.

Використання натурального уда дуже дороге і не екологічне, адже для цього необхідно знищувати дерева, які росли не менше 100 років, а щоб отримати трохи більше 10 мл вудової олії, потрібно близько 20 кг деревини. Ось чому парфумерні композиції, що випускаються під брендом Монталь, створюються з майстерно скомпонованих синтетичних та напівсинтетичних інгредієнтів – кашмерану, циперусу, пачулів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, які забезпечують ідеальну безпеку творам завдяки особливому сплаву, що використовується навіть у космонавтиці. Він надійно захищає вміст від спотворення звучання через згубну дію прямих променів сонця та перепадів температур, ось чому аромат, куплений навіть десятиліття тому, радуватиме вас своєю красою.

 

Уд та тютюн – східна розкіш для досвідчених європейців!


Твір стартує соковитим та яскравим міксом цитрусових нот, змішаних з ароматами східних прянощів – м'якої кислинки сумаха та горіхового запаху куміну. Ви миттєво поринаєте в шарм орієнтальної атмосфери далекого арабського містечка з його колоритним базаром, де торгують дорогоцінними спеціями, тютюном та стиглими фруктами.

Серцевий акорд об'єднав у собі головну тему композиції - потужний, красивий і напрочуд багатогранний аромат дерева уд з його солодкими, димчастими і пряними деревними відтінками, в обрамленні прекрасного і тонкого аромату флердоранжа - квітів апельсинового дерева мареві чарівної смоли ладана.

У фіналі уд виступає в дуеті з дорогим чудовим тютюном, що паморочить голову своєю чарівністю. Солодкувато-пряні, трохи ванільні та свіжо-зелені нотки привносять у звучання основи боби тонка.

Купити Montale Oud Tobacco в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього французького бренду, який навчив європейців любити і цінувати всю різноманітність орієнтальних запахів.