0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Туалетна вода
675 грн
854 грн
Акція
-21%
Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Туалетна вода (тестер)
100ml
1 106 грн
1 332 грн
Акція
-17%
Немає у наявності

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom – відчути насолоду від життя!

 



Новий квітковий деревно-мускусний аромат від Елізабет Арден «White Tea Mandarin Blossom» можна вважати зразком жіночності та легкості для весняно-літнього сезону – це те саме звучання, яке чудове завжди, поза часом та місцем. У цій туалетній воді гармонійно поєдналися магія білосніжних квітів та цитрусові, зелені, фруктові і мускусні акорди.

Бренд презентує свій твір як атмосферний аромат, присвячений чаюванню на березі Середземного моря: свіжість вітру, повітря, наповнене запахом стиглих соковитих фруктів, м'які замшеві тони нагрітої сонцем шкіри – все це дозволяє насолоджуватися життям.

Туалетна вода стане для вас ідеальною супутницею навесні та влітку, додавши навіть скромному образу елегантний штрих.



Трохи історії

 

Слідом за колекцією культових парфумів Green Tea, у 2017 році бренд Елізабет Арден представив нову чудову лінію – «Білий чай», які зібрали квартет аристократичних ароматів на основі шляхетного, рідкісного та вишуканого світлого чаю. Слідом за флагманським White Tea у 2019 у рамках цієї колекції вийшов приголомшливо гарний дует східно-квіткової «Ванільної орхідеї» (Vanilla Orchid) та романтичної квіткової «Дикої троянди» (Wild Rose).

А 2020 рік ознаменувався презентацією прекрасного і досконалого у своїй жіночності «Квітучого мандаринового дерева» - Mandarin Blossom.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – біле скло подовженого фіалу поступово стає прозорим, а лаконічність та бездоганна чистота форми дивує своєю досконалістю та дозволяє зосередитися на нюху чудового вмісту. Нічого зайвого, лише шляхетність та стиль – а всередині ваш новий аромат!

Новий твір культового парфумерного будинку вже є в Україні: купити Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Мандариновий гай у білій хмарі квітів.


Туалетна вода відкривається свіжим, яскравим, тонким цитрусовим тріо мандарину, лимона та бергамота, доповнених соковитими та екзотичними фруктовими нотами, які химерно змішалися у літньому спокусливому міксі.

У серцевому акорді чудова терпка зелень білого чаю прикрашена романтичною пахощами жасмину, солодким звучанням апельсинових квітів і квітково-цитрусовим запахом неролі.

Фінал твору зачаровує привабливим поєднанням амброксану та мускусу на базі благородного білого кедра. Особливу вишуканість композиції надає запах квітів османтусу, який у Китаї та Японії недарма називають «чайною оливою»: його неодмінно додають для ароматизації чаю – він надає неймовірно вишуканого абрикосово-сливово-персикового відтінку з м'яким, ніби замшевим звучанням.

Якщо ви хочете створити навколо себе ауру насолоди, спокою та літньої безтурботності, ідея купити Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom буде просто чудовою!