0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Omnia Golden Citrine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Omnia Golden Citrine Туалетна вода
78 грн
Акція
Bvlgari Omnia Golden Citrine Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Omnia Golden Citrine – ваш Золотий Талісман !



 

Культова колекція Bvlgari Omnia поповнилася сяючою сонячною новинкою - у 2020 році вийшла туалетна вода, присвячена золотистому цитрину - Golden Citrine. Цей камінь символізує наше світило, він ніби дарує нам його тепло та енергетику. Недарма здавна його використовують як амулети та обереги – і цей парфум у вигляді іскристої жовтої коштовності стане запорукою вашого успіху, популярності та чудового настрою!

Композиція має орієнтально-квітковий характер і вся ніби переливається солодкими, фруктовими, цитрусовими та деревними акордами у променистому мареві жовтих та білих кольорів. Це дивовижний вибір на весну та літо – яскравий, барвистий, оптимістичний та радісний аромат, який миттєво підніме настрій і вам, і всім, хто навколо!



Історія аромату

 

Італійський бренд Bvlgari багато десятиліть поспіль спеціалізувався на виробництві вишуканих та модних ювелірних виробів. Він був заснований у 1884 році, і з того часу займається випуском предметів розкоші – коштовностей, аксесуарів, годинників. Тому зовсім не дивно, що одного разу до сфери його інтересів увійшла й парфумерія – адже армати також мають прикрашати людей. І, звичайно ж, кому як не Bvlgari присвятити свої твори коштовним камінням!

Уся колекція Omnia асоціюється з самоцвітами: до неї увійшли вже 10 творів, що їх символізують. Першим у 2003 році з'явився «Омніа» з унікальним флаконом у формі перехрещених кілець фірмового дизайну цього бренду, у 2005 – сяючий та іскристий «Кристалін», у 2006 – вишуканий «Аметист», у 2009 – зелений «Нефрит», в 2012 – яскравий «Корал», 2014 – екзотичний індійський «Гранат», 2015 – тропічний бразильський «Параїба», 2018 – витончений «Рожевий Сапфір». І ось нарешті рік 2020 приніс нам знайомство з чудовим уламком Сонця – Цитрином, що дарує життєві сили, оберігає від смутку та депресії, приваблює успіх і особливо – везіння у сфері фінансів.

Новинка вже доступна всім любителям літніх ароматів: купити Bvlgari Omnia Golden Citrine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього римського бренду з багатою історією.

 

Аромат благополуччя, багатства та удачі


Туалетна вода з перших секунд викликає посмішку задволення, коли огортає вас солодкою негодою сицилійського мандарина і білого персика. Фруктова мелодія поступається місцем квітковому мотиву в серцевому акорді, майстерно складеному з солодкої тропічної квітки іланг-ілангу та романтичного медового жасмину. У фіналі вас огортає чарівне марево бензоїну – натуральної смоли зі складним та дуже приємним теплим ароматом, що поєднав у собі бальзамічні, ванільні, ладанні та деревні відтінки. Ця чарівна хмаринка лежить на основі з м'якого смолистого білого кедра, що надає всій композиції глибину і чарівність.

Якщо ви збираєте колекцію «камінців» Омніа, без цього чудового екземпляра просто не обійтися! Варто купити Bvlgari Omnia Golden Citrine – і ви наче оповиті потоком сонячного світла...