0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Limitless Shopping Via Della Spiga

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga Парфумована вода
175 грн
Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga Парфумована вода (тестер)
100ml
3 435 грн

Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga – розкіш і італійському стилі



 

Прогулянки вулицями Мілана можуть стати пізнавальними, а можуть бути і просто дивовижно приємними, перетворившись на джерело естетичної насолоди. Як відомо, саме це місто є неофіційною столицею мод Італії, і тут розташовані фешенебельні бутіки, тут ходять шикарні дами в пошуках найбільш ефектних суконь, прикрас і парфумів, тут у повітрі ніби витає аромат розкоші, у вбраннях переважає відзнака багатства, а в манерах стильна гідність. Саме такою побачили Вілла де Шпіга парфуми Квентін Біш та Амелі Жаквін, які створили неймовірну орієнтально-квіткову композицію. Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga - Справжню квінтесенцію міланської модної атмосфери.



Історія аромату

 

Мілан розташований на перетині найдавніших торгових шляхів, і навіть його старовинна назва звучала як «Медіолан» – серединне місто на перехресті доріг купців, які ввозили до Європи цінні вантажі: тканини та прянощі, пахощі та прикраси. І тому слава цього міста як одного із світових центрів модної торгівлі невипадкова і зумовлена історично. Не дивно, що саме тут проходять головні модні події Італії, тут розташовані найкращі бутіки і можна зустріти як селебрітіз, так і фанатів Її Величності Моди, зайнятих удосконаленням свого іміджу.

Для відпочинку від покупок завбачливо побудовані дивовижні кондитерські - назви Cova і Marchesi відомі завдяки туристам далеко за межами цього міста.

Всю цю атмосферу розкоші майстерно відтворив дует парфумерів, які в рамках проекту «Вулиці Мілана» створили ольфакторний образ свого улюбленого кварталу, зробивши його солодким і привабливим, як мед.

Заслуговує на компліменти і фірмовий стиль флаконів, прикрашених позолоченою головкою левретки - італійського хорта, що послужила символом-талісманом будинку Труссарді. Навіть колір, підібраний дизайнерами для корпусу фіалу, чудовий – саме такі елегантні та стильні пудрово-бежеві відтінки воліють мати розкішні міланські шанувальниці моди у палітрі свого вбрання.

 

Безлімітний шопінг на Via della Spiga!


Композиція набуває солодкого воскового акценту медових стільників – він сприймається як м'який, ароматний і не надмірний, адже він урівноважений кислинкою запашного яблука та цитрусовою терпкістю бергамота.

Медова тема повертається у серцевому акорді, де це чудове звучання ефектно підкреслено ноткою махоніалю, а також романтичним та чуттєвим дуетом жасмину та троянди.

Фінал парфумованої води знову вібрує насолодою, цього разу в ній переливаються відтінки свіжої зелені та запашних прянощів, що нагадують корицю та ваніль – так звучить яскравий акцент бобів тонка. Чудовий тонкий армат глоду і тепла насолода геліотропа розтікається по шкірі, наче дотик сонячних променів. Завершує враження непереборний магнетизм мускусу – ось чому ці парфуми такі привабливі!

Колекція Le Vie di Milano вже доступна в нашій країні: купити Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного італійського бренду.