0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mandarina Duck Into the Jungle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mandarina Duck Into The Jungle Туалетна вода (тестер)
100ml
825 грн
Mandarina Duck Into The Jungle Туалетна вода
Немає у наявності

Mandarina Duck Into The Jungle – назустріч пригодам!



 

Яскравий сюрприз для всіх, хто обожнює подорожі і не мислить свого життя без відвідування найнезвичайніших і найдикіших куточків нашої планети, зробив відомий бренд Mandarina Duck, назвавши свою нову композицію The Jungle - «У джунглі!»

Ця фужерна композиція так природно складена з експресивних деревних, цитрусових, землистих і квіткових акордів, наче її створювала сама природа! Туалетна вода ідеально передає атмосферу первозданного лісу, аромати диких екваторіальних чагарників з їхнім буянням кольорів та запахів.

Не дивно, що враження вийшло настільки натуральним - над її створенням працювала мешканка бразильського міста Сан-Пауло, талановита Маріон Костеро, яка є старшим парфумером знаменитої компанії Givaudan і володаркою багатьох професійних нагород, включаючи премію «Кращий аромат Південної Америки».

Професійний підхід і знання місцевого колориту дозволили їй створити твір, який миттєво змушує працювати на нашу уяву, даючи можливість насолодитися проникненням у такі місця земної кулі, куди ще не ступала нога людини!



Історія аромату

 

Італійський бренд «Качка-мандаринка» відомий як виробник різноманітних сумок, валіз та товарів для подорожей, робочих сумок, гаманців та клатчів із матеріалів найвищої якості. Це бренд активних, яскравих, життєрадісних людей з динамічним способом життя, і лінія парфумерії, яку компанія запустила спільно з іспанською парфумерною фірмою в 2004 році, повністю відповідає цій концепції. Дебютом бренду стала однойменна Mandarina Duck – емоційна, радісна та сонячна композиція, що отримала продовження у вигляді безлічі фланкерів.

А ось новинка 2020 року є одним з трьох творів нової лінійки - The Duckers. Всі три композиції, що ввійшли до неї, відрізняються незвичайним, самобутнім характером і упаковкою, що запам'ятовується: наприклад, «В джунглі» розписана візерунком з тропічних рослин і ягуарів, що причаїлися на їх гілках.

Придбати Mandarina Duck Into The Jungle в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Енергійний, дикий та пристрасний!


Вступ туалетної води бадьорий і тонізуючий: аромат італійського лимона, танжерину і ревеню дарують освіжаючу терпку кислинку, надаючи всій композиції драйв і радісний настрій. При цьому пряна тема розмарину поєднується з запашною прохолодою лаванди, огортаючи чудовим ароматом свободи.

Серцевий акорд є справжньою феєрією квітів, де химерно змішалися ноти фіалки та гарденії, півонії, троянди та вишневого цвіту.

У фіналі на перший план виходять багатогранні трав'яно-дерев'яні мотиви: тут шоколадно-димний акцент таїтянського ветивера поєднується з сухою приємною нотою дубового моху, а чуттєвість туалетної води надає лінія мускусу і теплої амбри.

Якщо ви любите колекціонувати враження і ваше життя яскраве і багатогранне, внесіть до неї ще один приголомшливий штрих - атмосферний і зухвалий поклик джунглів! Варто купити Mandarina Duck Into The Jungle - і ви вже зовсім в іншому світі!