0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Hugo Now

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Hugo Now Туалетна вода (тестер)
1 975 грн
Hugo Boss Hugo Now Туалетна вода
Немає у наявності

Hugo Now – зразок сучасного чоловіка від Hugo Boss

 



Нове лімітоване видання від модного престижного будинку Хьюго Босс, презентоване в січні 2020 року, отримало назву Hugo Now. Цей фужерний водяний парфум – своєрідна декларація, що оповідає про те, як змінився Хьюго з моменту виходу першого флакона, який на сьогоднішній день давно вже став бестселером. Це історія розкаже вам, яким він став у наші дні, яким є у його інтерпретації портрет ідеального сучасника.

Композиція захоплює гармонією своїх свіжих, акватичних, ароматичних, зелених, цитрусових та пряних акордів.

Це найкращий вибір для весняно-літнього сезону – драйвова, зухвала туалетна вода, що наповнює енергією. Вона надихне на подвиги та досягнення нових вершин як у кар'єрі, так і в особистому житті, адже таке звучання чудово підійде для будь-якої ситуації.



Історія аромату

 

Колекція «Хьюго» відкрилася в далекому 1995 році, але актуальна й донині, адже вона регулярно поповнюється новими творами, і на сьогоднішній день їх уже дюжина – стильних та незабутніх!

Фірмовий дизайн флаконів впізнаваний у всіх парфумерних магазинах: вони нагадують формою та кріпленням кришки флягу з живлющим ароматом усередині, а блакитний корпус символізує собою чистоту та досконалість. Справді, нічого зайвого – лише чоловічий шарм та енергетика людей з характером, що звикли добиватися своєї мети.

Недарма обличчям нового парфуму став харизматичний Liam Payne (Ліам Пейн) – екс-соліст бітансько-ірландського гурту One Direction, який брав участь у 2019 році в рекламній кампанії капсульної колекції одягу від бренду Х'юго Босс, презентованої на щорічній берлінській виставці мод. Ну а локацією для втілення парфумерної новинки було обрано Берлін – уособлення його характеру, що прагне свободи.

До речі, парфумер Frank Voelkl з престижної швейцарської компанії Firmenich, який створив цей твір, також є не тільки величезним талантом, який створив понад 80 композицій для провідних світових брендів, але й стильним красенем – не дивно, що саме йому було довірено створення новинки.

Хоча нова туалетна вода вийшла поки що обмеженим тиражем у флаконах 75 і 125 мл, вона вже доступна і в Україні: традиційно купити Hugo Now серед перших ви можете в інтернет-магазині La Grande.

 

Підбадьорлива енергія #MyTimeIsNow


Як стверджує автор, аромат має виражену морозну свіжість, незамінну в літню спеку.

Він відкривається пряними нотами кардамону, що надає образу яскравість і елегантність, а також гострим цитрусовим звучанням лимонної цедри - відмінний дует, що бадьорить!

Серцевий акорд чудово тонізує завдяки поєднанню льоду та чистої джерельної води, а також прохолодному зеленому дуету м'яти та благородної лаванди.

У фіналі панує аромат таїтянського ветівера, відкриваючись різними своїми гранями – деревними та димними, з нюансами чорного шоколаду. Така база надає туалетній воді глибини та неповторності звучання.

Вам, безперечно, варто купити Hugo Now в інтернет-магазині La Grande, якщо шукаєте цікаву новинку на цей літній сезон!