0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Explicite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Explicite Парфумована вода
247 грн
Ex Nihilo Explicite Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
5 341 грн
Ex Nihilo Explicite Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ex Nihilo Explicite - Продовження найчуттєвішого трилера епохи!

 



Якщо вас приваблюють східні квіткові аромати, новинка з колекції творців «Наркотичної квітки», неймовірно відверта парфюмова вода Ex Nihilo Explicite неодмінно має опинитися у вашій колекції! Ця композиція притягує до себе запаморочливим поєднанням солодких та квіткових, амбрових, пряних та бальзамічних акордів, вражаючи уяву красою свого шлейфу та відмінною стійкістю звучання.

Чуттєвий парфум, що м'яко огортає вас, буде ідеальним рішенням для осені, зими і прохолодної весни. Цей вечірній супутник адресований не тільки жінкам, а й чоловікам – усім тим, хто розуміється на орієнтальній розкоші та спокусливому гурманстві!



Історія аромату

 

До Дня Святого Валентина 2020 нішевий бренд Ex Nihilo представив своє нове втілення спокуси - Explicite! Як підказує нам назва, це явна, вичерпна у своїй відвертості спокуса, що бринить ласими та квітковими нотами – справжня квінтесенція філософії Сходу в інтерпретації Заходу!

І хоча ім'я цієї марки приголомшливо перекладається «З Нічого», проте інгредієнти для цієї парфумованої води були відібрані Джорді Фернандесом (Jоrdi Fernandez) ретельно і зі смаком. У цьому підході відображена концепція трьох засновників цього бренду Сільві Лодай, Бенуа Вердьє та Олів'є Ройєра: натхненна творчість, професіоналізм та авангардизм у роботі. Ось чому марка за такий короткий термін зайняла такі впевнені позиції у сфері нішевої, селективної парфумерії. Судіть самі: перші композиції з'явилися у 2014 році, а зараз портфолію Ex Nihilo налічує понад 30 ексклюзивних творів, і деякі з них – наприклад, Fleur Narcotique – стали вже культовими!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: вони впізнавані на полицях парф-бутиків завдяки своїм особливим металевим кришечкам із зигзагоподібним рифленим візерунком, і тим самим мотивом на етикетці.

І хоча новинка з'явилася зовсім недавно, але вже доступна в Україні: ви можете придбати Ex Nihilo Explicite прямо зараз завдяки ретельно підібраній колекції інтернет-магазину La Grande!

 

Вичерпна відвертість!


Прелюдія в цій композиції пряна і зухвала – тут з'єдналися ноти мускатного горіха та рожевого перцю, утворюючи яскраву, іскристу суміш! А ось серцевий акорд просто вражає уяву - мікс принадно спокушає пралине і чуттєвим ароматом півонії в обрамленні дзвінких конвалій - він просто чудовий! І, звичайно, розкішним фіналом огортає базовий акорд: тепла амбра розливається негою по тілу, захоплюючи досконалістю поєднання з ваніллю та вершковою деревиною сандалу.

Вам, безумовно, варто купити Ex Nihilo Explicite в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує чуттєвий орієнтально-гурманський напрямок парфумів, наче усипаних романтичними квітами. Запах парфумованої води чудово гармонує з осінньо-зимовим гардеробом із замші, кашеміру та інших затишних матеріалів, з якими Explicite зіллється в ідеальній гармонії.