0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Euphoria Blush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Euphoria Blush Парфумована вода (тестер)
100ml
1 652 грн
Calvin Klein Euphoria Blush Парфумована вода
Немає у наявності

Calvin Klein Euphoria Blush чарівний червоний ум'янець на ніжних щоках!

 

Напевно, у світі парфумерії немає нікого, хто б не чув про «Ейфорію» Кельвіна Кляйна. Вже понад 15 років вона є хітом продажів у будь-якому парф-бутику, але в лютому 2020 року з'явилася її «молодша сестра», яка підкорює не пристрасністю, а ніжністю. Calvin Klein Euphoria Blush безперечно гідна вашої уваги: вас захопить її чарівний довгий квітково-фруктовий шлейф і підкорить дивовижна стійкість солодких, рожевих і амбрових акордів. Це просто ідеальний парфум на літо - принадний, що струмує, по-справжньому чарівний!

Назва твору у перекладі означає «ніжний рум'янець». І це дійсно так, адже ця композиція набагато ніжніша в порівнянні зі східною класичною Euphoria , яка має характер насичений, вечірній, осінньо-зимовий. Витончена Blush може стати ідеальним доповненням до улюбленого вами традиційного видання, оскільки вона розрахована на денні заходи та найкраще звучить навесні та влітку.

Історія аромату

 

«Ейфорія» – один із бестселерів модного будинку Кельвій Кляйн. Флагманський аромат однойменної колекції з'явився в 2005 році, і з того часу є одним із найвідоміших і найвідоміших парфумів не лише цього бренду, а й серед сучасних творів світу парфумерії взагалі. Це – еталон чуттєвості, заданий американським дизайнером Кельвіном Річардом Кляйном, і тому він знайшов безліч шанувальниць та шанувальників у всіх країнах світу. На сьогоднішній день в Euphoria Collection налічується понад 25 творів – як жіночих, так і чоловічих.

У 2020 році, завдяки талановитій роботі дуету парфумерів Jean-Marc Chaillan та Yves Cassar, ця галерея спокуси поповнилася повітряною квітково-фруктовою новинкою Blush . Фірмовий стиль флаконів залишився впізнаваним – нова Блаш відрізняється лише ніжністю рожевого відтінку у плавних згинах знайомого вам фіалу. Ну а обличчям нового аромату стала чудова Mica Arga?araz – висхідна зірка з Аргентини.

Купити Calvin Klein Euphoria Blush в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - усі світові новинки з'являються у нас серед перших!

 

Ніжна спокуса – чи провокативна невинність?

Композиція відкриває принадний і неймовірно спокусливий дует малини та лісової ожини, доповнений сонячним радісним акцентом мандарину та темпераментною ноткою рожевого перцю.

Серце парфуму оповите романтичним ароматом троянд в обрамленні жасмину та орхідеї. Всі три квітки символізують собою різні відтінки жіночності, чуттєвості, пристрасті – ось чому цей акорд такий дивовижний!

Фінал твору спокушає ароматним шоколадом, зігріває чаклунством амбри, спокушає затишною магією кашмірського дерева і наостанок інтригує трохи орієнтальним штрихом почулів.

Якщо ви є шанувальницею «Ейфорії», пропустити такий фланкер просто неможливо, він складе з вашою класичною улюбленицею бездоганну пару. Хочете не розлучатися зі звичною аурою чуттєвості навіть навесні та влітку? Вам варто купити Calvin Klein Euphoria Blush !