0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Aperitivo Milanese Porta Nuova

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Aperitivo Milanese Porta Nuova Парфумована вода
175 грн
Trussardi Aperitivo Milanese Porta Nuova Парфумована вода (тестер)
100ml
3 873 грн

Aperitivo Milanese Porta Nuova Trussardi – міланський аперитив у Порту Нуова

 



Дихання вулиць Мілана – і зокрема одного з найсучасніших його районів Порту Нуова – ви можете відчути в орієнтально-квітковій композиції Aperitivo Milanese Porta Nuova Trussardi. Цей парфум чудово передає контраст суворої архітектури хмарочосів – і м'який настрій затишних кафе цього району, де багато італійців зустрічаються за аперитивом наприкінці дня, щоб розслабитись та відпочити. За зовнішньою строгістю та холодністю висоток ховається затишна аура справжньої італійської традиції спілкуватися за приємним напоєм із приємними людьми. Мигдальний аромат амаретто поєднується тут з пудровими, квітковими, фруктовими і ванільними акордами, з теплим маревом амбри і трохи п'янким, майже непомітним лікерним відтінком. Це чудовий вибір для завершення складного дня або чудових вихідних – для часу, який ви проведете з добрими друзями чи близькими людьми, в чиїй компанії так здорово насолоджуватися приємностями життя!



Історія аромату

 

Бренд Trussardi випустив у 2020 році унікальну колекцію парфумів Le Vie di Milano, присвячену шести різним районам Мілана – одного з найатмосферніших італійських місць, центру моди та торгівлі, старовинного та найбільш космополітичного міста цієї країни. Воно було засноване ще кельтами, потім переживало різні періоди протягом усієї своєї історії, але завжди залишалося центром цивілізації, освіти і комерції.

Щоб втілити душу цього чудового міста в ароматах, було запрошено шість талановитих парфумерів, кожен із яких представив власну роботу, присвячену найближчому його ментальності району. Над композицією «Порту Нуова» чаклувала Emilie (Bevierre) Coppermann (Емілі Копперманн), якій вдалося неймовірним чином поєднати у своєму ольфакторному творі модерну ауру будівлі UniCredit Сезара Пеллі – найвищого італійського хмарочоса – і затишні, релаксові кав'ярні, де в компанії аперитиву та добрих приятелів можна чудово провести час після робочого дня у діловій частині міста – у так званому «Вертикальному лісі» Стефано Боері.

Цю новинку презентували 1 березня 2020 року, і в Україні ви вже можете стати її щасливим володарем. Придбати Aperitivo Milanese Porta Nuova Trussardi можна в інтернет-магазині La Grande, де всі новинки парфумерного світу з'являються одними з перших!

 

Магія контрастів сучасного Мілана


Композиція відкривається прохолодною та тонізуючою свіжістю ділових, спрямованих вгору будівель зі скла та бетону – їхню енергетику передає акорд листя мандарину, неролі та терпкого калабрійського бергамота. У серці своєму аромат звучить вже зовсім по-іншому: п'янкою м'якою аурою огортає вас мигдальний акцент амаретто, змішаний із насолодою геліотропу та оксамитом ірисів. У фіналі по тілу розливається тепло амбри, а солодкий затишок ванілі посилений нюансом бензоїну.

Заслуговує на похвалу і фірмовий стиль флаконів правильної лаконічної форми, увінчаної символом будинку Trussardi – золотистою голівкою шляхетного собаки породи італійський хорт, який є символом цієї марки. Кожен флакон колекції пофарбований у свій відтінок, і для Порто Нуово було обрано «цемент зі сталлю» - благородний сірий, коробка ж прикрашена зображенням арки Porta Nuova .