0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escentric Molecules Escentric 05

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escentric Molecules Escentric 05 Туалетна вода
169 грн
Escentric Molecules Escentric 05 Туалетна вода (тестер)
100ml
3 408 грн
Escentric Molecules Escentric 05 Туалетна вода (refill)
Немає у наявності

Парфумерія Escentric Molecules Escentric 05



Ви поки що не звикли до того, що оточуючі із захопленням дивляться вам услід? Або вже насолоджуєтесь тим, як близькі зачаровано вдихають аромат, що вас вогортає? Так, продукція цього бренду дозволяє справляти незабутнє враження людям, які її обирають! І ті, хто забажає купити парфум від Escentric Molecules , можуть бути впевнені: їхній фаворит підкреслить обраність, гарний смак та актуальність образу свого власника, дозволить йому виділитися та запам'ятатися.



Кожна з робіт, представлених Escentric Molecules – це окремий всесвіт. Звабливі та неординарні композиції викликають захоплення та критику, провокують гарячі дискусії, мають свою власну армію шанувальників. Їхній випуск у 2006 році розпочав відомий парфумер Geza Schoen. Кар'єра майстра розпочалася у парфумерній компанії Symrise – там він займався розробкою ароматів для відомих брендів. Заснувавши власний бренд, він здобув славу революціонера – людини, яка довела, що штучні складові можуть також підкреслити шляхетність парфумерної мелодії, як і природні компоненти. Перша пара його творів своїм виходом викликала настороженість, яка відразу змінилася захопленням. Це були унісекс-аромати, представлені у категорії нішевих видань.



Кожна із робіт Geza Schoen – це не просто парфум, а інноваційний продукт. Завдяки своїй неординарності, сміливості, неповторності видання змогли завоювати популярність та визнання. Саме тому до виходу чергового твору традиційно приковується увага публіки. Не стала винятком і парфумована вода Escentric 05 , презентована у 2020 році.



Натхненням автора на її створення стала молекула кашмерана, яку він описував як сяючу, вишукано-деревну, теплу і смолисту. Цей акорд наштовхнув Гезу на створення нової формули, історія якої розповідала б про спекотне літо, про яскравий відпочинок на острові, який загубився десь в Середземномор'ї.



Створена майстром композиція багата та багатогранна. Її шанувальники називають парфумовану воду гарним доповненням до літнього look'у. Вони відзначають її високу якість, чудову стійкість та шлейфовість, вловлюють у її звучанні свіжість, смолистість, терпкість. Початкові ноти видання пестять свого володаря динамічними відтінками цитрусів, доповнених оптимістичним звучанням базиліка, солодощами інжиру, акцентами запашного лавру, теплого та спокусливого розмарину, різкого та виразного ялівцю. Чуттєвістю мелодію наповнює тандем жасмину та пудрового ірису. Їх відтіняють освіжаюче-зелені акценти білої фрезії, деревні ноти кипарису та чарівний гедіон, який дозволяє пахощам звучати ще яскравіше, насиченіше. Мелодія була б незавершеною без інтенсивного амброксану та вишуканого кашмерану, чуттєвого лабдануму та мускусу, гострого флеру мастикового дерева та молекули Iso E Super, яка дивним чином впливає на аромат.



Купити вишуканий парфум від Escentric Molecules за чудовою ціною пропонує інтернет-магазин Lagrande, де представлені лише оригінальні твори!