0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Elie Saab Elie Saab le Parfum Essentiel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Le Parfum Essentiel Парфумована вода (тестер)
90ml
2 322 грн
2 732 грн
Акція
-15%
Elie Saab Le Parfum Essentiel Парфумована вода
Немає у наявності

Elie Saab Le Parfum Essentiel – Сама Жіночність!

 

Якщо ви хоч раз у житті бачили чудові святкові та весільні вбрання всесвітньо відомого дизайнера Elie Saab , вам неодмінно захочеться випробувати на собі чари Le Parfum Essentiel хоча б із чистої цікавості. Адже якщо світ завмирає від краси суконь, створюваних цим брендом, то парфуми просто не можуть не вражати!

І справді, варто магічній крапельці з цього прекрасного фіалу потрапити на вашу шкіру - і ви вже з ніг до голови оповиті ніжністю, жіночністю і чарівністю, протистояти якому просто неможливо! Марево білих квітів і цитрусів, дорогоцінного дерева і пачулів – цей дорогоцінний шлейф навколо вас подібний до вишуканих, майстерно розшитих вбрань цього бренду, які просто зачаровують своєю досконалістю!

Це чудовий вибір для свята, якщо воно проходить навесні, влітку або восени – складно придумати більш гармонійний аксесуар до вашої весільної сукні або улюбленого світського вбрання!

Історія аромату

 

Творець бренду Ель Сааб – відомий кутюр'є родом з Лівану, який прославив своє ім'я чудовими жіночними силуетами нарядів, що летять, у яких на червоних доріжках світу з'являлися найяскравіші зірки планети – Гвінет Пелтроу, Міла Куніс, Діта фон Тіз та багато інших першого погляду. Заснований у 1982 році, модний будинок з 2011 року почав випускати також і елітну парфумерію.

Дебютом стала чудова парфумована вода Le Parfum роботи одного з найкращих майстрів сучасності – Френсіса Кюркджяна. Її презентувала блискуча модель Аня Рубік. Цей твір мав такий яскравий успіх, що фланкери стали з'являтися один за одним, розвиваючи чарівну квіткову тему. На сьогоднішній день колекція налічує вже 15 чудових видань, які шанувальники бренду легко впізнають по ефектних флаконах, що ніби пройшли огранювання у ювеліра.

Перлина цієї лінійки «Ессенціель» створена талановитим парфумером Майєю Лерно – співавтором колекції Kenzo World та ще однією надзвичайно успішною новинкою 2020 року Burberry Her London Dream. Купити Elie Saab Le Parfum Essentiel в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що втілює жіночність і успішність.

 

Есенція краси

Парфумована вода вирізняється винятковою красою звучання і немов схожа на всі відомі аромати світу – і при цьому абсолютно унікальна, нікого не розчаровує і завжди збирає безліч компліментів.

Композиція набуває ніжного і хвилюючого цитрусового акорду, що гармонійно поєднав у собі соковиті, сповнені радості та сонячного світла плоди мандаринів і квіти апельсинових дерев – трепетний флердоранж, традиційна прикраса нареченої. У серці парфуму пахне важка гарденія з її чарівними вершковими відтінками. Завершують враження чудові ноти бази – благородний білий кедр і чуттєві пачулі.

Шукаєте подарунок на весілля чи день народження молодої прекрасної дівчини? Ідея купити Elie Saab Le Parfum Essentiel в інтернет-магазині La Grande буде найкращою!